Törtel melegforrás?
Szivesen lennék egy párnak a házibarátja játszótársa akár sub ként is.megtenék szinte bármit nektek.én egy 38 éves bi uni srác vagyok aki imád nyalni és szopni is szinte mindent szeretek akár extrémebb dolgokat is.36/180/105
14/4
Pest és Szolnok megye előnyben helyem nincs kocsi van.
Ha érdekes a dolog számotokra akor irj köszönöm.
14/4
Szivesen lennék egy párnak a házibarátja játszótársa akár sub ként is.megtenék szinte bármit nektek.én egy 38 éves bi uni srác vagyok aki imád nyalni és szopni is szinte mindent szeretek akár extrémebb dolgokat is.36/180/105
14/4
14/4
Sziasztok olyan nyitott párral ismerkednek akiket szinten izgatná a spermas punci kinyalatasa .hely kellene utazni tudok!
Olyan Holgyet keresek aki nyalatna velem a puncijat, popsijat, raulne az arcomra beledorgolne a puncijat a szamba, orromba.
Nem baj, ha picit messze lakom? :P Szivesen találkozom veled Pesten hétfőn
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 21. péntek 04:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 21. péntek 04:32

Törölt felhasználó (4558842)

Elhanyagolt férj elhanyagolt anyukát hölgyet keresek alkalmi kapcsolatra hosszú távon. Esetleg sexy nagyi aki kívánja még a szexet. Írj csók
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag (6cm, vagy felette), de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít, te pedig megdugsz. Enyhe bi aktív beállítottság előnyt jelent. Esetleg pár ismeretségét is keressük, a fenti időpontra. Telefonon tudjunk egyeztetni.
SUB, szolgáni akaró, alárandelt csajszit keresek!
Sziasztok ma este szívesen csatlakozna párokhoz. Két 45 éves pasi a hölgy örömére. Oszd meg a feleséged párod másokkal is. Ne legyél irigy
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok! Rétság környékén keresek hölgyet, hölgyeket nemhétköznapi kalandra. Guminős dolog.
Részleteket privátban
Részleteket privátban

Sziasztok. Párok előtt verném végén arcra, szájba élvezéssel
Sziasztok!
Sub hölggyel ismerkednék, akár hosszabb távra is...Párok, baráti csoportok levelét is várom, ahol a feleség, feleségek sub beállítottságúak...
Sub hölggyel ismerkednék, akár hosszabb távra is...Párok, baráti csoportok levelét is várom, ahol a feleség, feleségek sub beállítottságúak...
Nagyfarku dominans fiatal kan alarendelheto, hasznalhato sub feleseget, lanyt keres Balaton deli part es somogy megye vonzaskorzeteben. Irjatok batran cuckold is.
Hölgyet, vagy párt keresek lábfétishez.
Csütörtök-péntek Debrecenben keresek extrém perverz szexre lehetőséget!
Sziasztok , nagy és vastag faszú férfit szolgálnak lennék a köcsöge heti egy alkalommal diszkréten és hosszú távon
Hölgyek, lányok, asszonyok keresnék, barát nők, akik szereti ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közbent! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van pervezr hajlamod az előny, pisi szex! Mobil vagyok ha szükséges!
Hölgyek, lányok, asszonyok keresnék, aki szereti ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közbent! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van pervezr hajlamod az előny, pisi szex! Mobil vagyok ha szükséges!
Miskolcon szájba kúrnék valakit. Seggem is nyalnod kell