Sziasztok!
Több pasit kényeztetném orálisan, elsősorban baráti társaságra gondolok. Privátban várom a jelentkezőket.
Kecskemét környéke
Több pasit kényeztetném orálisan, elsősorban baráti társaságra gondolok. Privátban várom a jelentkezőket.
Kecskemét környéke
Elektrostimulációval élvezett már valaki? Szívesen hallanék a tapasztalatokról.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(
Sziasztok.
Apolt, igenyes sportos pasi vagyok. Keresek bi ferfitagu parokat. Szivesen szopnek kozosen a holgyel, vagy a holgy elott, puncit nyalnek mikozbe a ferfi tag dugja , vagy szivesen vennem.ha 1 par kozosen leszopna.
Apolt, igenyes sportos pasi vagyok. Keresek bi ferfitagu parokat. Szivesen szopnek kozosen a holgyel, vagy a holgy elott, puncit nyalnek mikozbe a ferfi tag dugja , vagy szivesen vennem.ha 1 par kozosen leszopna.
Hello 22 éves vagyok passziv szüz szeretnem elvesziteni az anális szüzességem szeretek perverz lenni tangákat hordani németorszagban elek aktiv pasikat pasit keresek akar parokhoz is csatlakoznek de a ferfi öromére pl az asszonyval le szopjunk vagy meg dugjon az asszonyod straponval barmire nyitott vagyok
Szájba vizelőt keresek. Lehet férfi , nő. Mindegy. 70-es meleg vagyok Rákospalotán.
Kaposváron kinél lehet kézimunkázni? Diszkréten.
Főleg hölgyek párok. Egymásnak?privire írj
Főleg hölgyek párok. Egymásnak?privire írj
Cegléd-Nagykőrös-Kecskeméten valaki?
Kicsit más nőt keresnék. Esetleg nagyon ducit,nagyon vékonyat,alacsonyt,szőrös puncisat. Mindenféle játékra popsis vadabb extrémebb kielégülésre. Vas m
Titkos izgalmas extrém perverz szexre keresek lehetőséget!
SUB, szolgáni akaró, alárandelt csajszit keresek!
Holnap Egerben vagy Bogácson strandolok, szopnék egy jót.

Sziasztok!
Szopóálarcban történő szopatáshoz keresek sub partnert miskolcon.
Szopóálarcban történő szopatáshoz keresek sub partnert miskolcon.
Sziasztok. 25 éves macis testalkatú srác vagyok. A mai napra keresek olyan macikedvelő pasit/pasikat aki/akik szabadban szoptatna/szoptatnának. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj/Írjatok ha érdekel a dolog!!!
Sziasztok kedves párok. Egy olyan szimpatikus és izgalmas párt keresek és szeretnék találni ahol a páros együtt elégítene ki engem orálisan. Azaz a hölgy és a párja leszopnának engem. Nagyon izgat és izgalmas lenne számomra ez a helyzet.
Szeretnek ismerkedni egy tapasztalt nővel szep nagy tátongó puncira vagyom imadom a hatalmas barlangot Zala megye
Perverz sexpartner mára?
valaki vastaggal pesten ? Ismerkedne?
Szép Napot !Párral - Házaspárral ismerkednék!
Ahol a Férfi tag passzív és szereti a Női fehérneműt és a Pár mindkét tagját lehet kényeztetni
Ahol a Férfi tag passzív és szereti a Női fehérneműt és a Pár mindkét tagját lehet kényeztetni
Sziasztok !
Egyenlőre most itt e-mail chat formájában keresnék egy olyan srácot , férfit aki szívesen irogatna /beszélgetne a szexről. Képeket cserélne és a feleségéről - párjáról szintén lenne képcsere . Akár ma este is sokáig leszek
Egyenlőre most itt e-mail chat formájában keresnék egy olyan srácot , férfit aki szívesen irogatna /beszélgetne a szexről. Képeket cserélne és a feleségéről - párjáról szintén lenne képcsere . Akár ma este is sokáig leszek