Nude walkozásra keresek partnert! Helyet tudok!
Pároknak,aktus közben nyalok,szopok. Ápolt diszkrét pasi.
Keresek bevállalós nőket lehetőleg jó szőrös puncival aki le pisilne mindenhol
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
17. Kerületben délután keresek potens srácot szopni szopatni csajom előtt!
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero vagy enyhe biszex érdeklődésű sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat hogy kipróbáljon egy-két izgalmas dolgot fiúval(közös hoki,orál).Kérem csak olyan írjon aki mer és akar is találkozni.Pestmegyei ápolt nagyon igényes srác vagyok,helyem van.Nem levelezgetni akarok hanem találkozni.Írj ha magadra ismersz!Maximálisan diszkrét vagyok!
Szopnék, nyelnék, nyalok, kúrhatsz!! Valaki? Hely van, Érd-Bp???? CSAK AKTÍVAK!!!
Extrém perverz szexre srácot, férfit keresek 50 éves korig, kezdő vagyok a témában.
Sziasztok ! Én egy 54 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Van itt hölgy, aki levené előttem a bugyiját, hogy beleverjem? Vagy pohárba pisil és megitatná velem!
Kismama és pár is lehet!!! Akár ma is!
Kismama és pár is lehet!!! Akár ma is!
Szombathelyi Domináns Nőt keresek aki a felcsatis műfarkára felhúzna egy szűz fenekű pasit? Csak kefélj meg kímélet nélkül a műfarkaddal.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Jo reggelt.
Egy kis extrém az extrém kedvelőknek
Holnap azaz augusztus 20.
Éjszakai strandolás + fellépők a Tápiószentmártoni strandon.
Aki szeretne jöjjön bátran, hátha jól éreznénk magunkat.
Szép napot
Egy kis extrém az extrém kedvelőknek

Holnap azaz augusztus 20.
Éjszakai strandolás + fellépők a Tápiószentmártoni strandon.
Aki szeretne jöjjön bátran, hátha jól éreznénk magunkat.
Szép napot

Nőies szép transzival/shemale-lel ismerkednék! Ha magadra ismertél írj privátban!

Én ki próbálnám!!
(Ez egy válasz kivancsipasi999 üzenetére (2024. 08. 18. vasárnap 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerda kora reggelre 1-2 órára keresek egy sub/mazo partnert. Helyem van bpn. Szeresd ha használnak, fenyítenek. Ha érdek írj priv.
Nyitott belevaló párt keresek, autókázás, aztán nálam .. 40 ffi
Öklözhető hölgy van itt vagy pár, esetleg shemale? De más extrém- perverz dolgokra is nyitott vagyok!(pl:pisi) Helyem nincs! Autós kaland is bejön!
ki probálna műpuncit,farokpumpát,makkvibrátort?
Miskolcon nézd meg hogy verem ki.