Orális játékokra keresnék hölgyet, hetero párt. Hely megoldott, részleteket privátban.
Sziasztok! Spriccelő puncit nyalnék, öklöznék! Csók
Titkos extrém perverz szexre keresek lehetőséget! Írj ha van ötleted!
Sziasztok! Budapesti, hellyel rendelkező, harisnyaimádó, független és diszkrét férfi keres CD kedvelő BI párt vagy hölgyet. Minden kívánsághoz alkalmazkodom... (biszex, BDSM, extrém, bizarr... amit szeretnél)
Kellemes kikapcsolódás, szimpátia esetén rendszeres találkozók.
Ma / holnap, délután vagy este, de hétközben is estefelé. Kor és alkat nem számít...
Férfi kettesben NEM érdekel...!!!

Kellemes kikapcsolódás, szimpátia esetén rendszeres találkozók.
Ma / holnap, délután vagy este, de hétközben is estefelé. Kor és alkat nem számít...
Férfi kettesben NEM érdekel...!!!
Sziasztok
Keresünk most éjjelre 2 jó farku pasit
Roma kizáró ok és a tulsúly is! Max 45 éves korig
Kizárolag pestmegye!
Helyünk van , utazni nem tudunk !
Keresünk most éjjelre 2 jó farku pasit

Roma kizáró ok és a tulsúly is! Max 45 éves korig
Kizárolag pestmegye!
Helyünk van , utazni nem tudunk !
Sziasztok! Ha akarod szolgálni és élvezni egy határozott,kemény domináns FÉRFI hatalmát,akkor várom a jelentkezésed! CSAK NŐKET várok!
lányt keresek, akinek nyalogathatnám a talpait, a lábát, mást és máhol semmi, keresek párt is, ahol mindkét tag porig aláz.
Extrém nagy és vastag fasszal rendelkező férfiakat keresek ,nem élettársat csak sexre,passziv vagyok jó befogadó képességgel
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
Sziasztok ! Én egy 54 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
lányt keresek, akinek nyalogathatnám a talpait, a lábát, mást és máhol semmi, keresek párt is, ahol mindkét tag porig aláz.
Sziasztok!
Csak Keszthely közeléből kerestek? (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 21. szerda 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 21. szerda 21:19
Csak Keszthely közeléből kerestek? (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 21. szerda 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4751101)

Párokkal ismerkednénk!!
Kalu Peti

Sziasztok.
Pesten és környékén, Hölgy aki szeret Cummizni,vagy pár ahol a pasi nézné hogy nőjét szoptatják.?
Pesten és környékén, Hölgy aki szeret Cummizni,vagy pár ahol a pasi nézné hogy nőjét szoptatják.?
Sziasztok! Sümeg/ Tapolca vonzás körzetében szívesen kukkolnék, akár közbe verném de minden megbeszélés alapján!

Kaposváron van e valaki akihez mehet diszkréten egy kanos
pasi? Farkam szabad kapacitását felajálanám elsősorban hölgyek, párok alkalmi párok részére. Enyhe bi is lehet, amennyiben engem akartok szopni. Hely kell! Privire írj. Csak Kaposvár!!Folyton áll. Puncinyalásra vágyom.
pasi? Farkam szabad kapacitását felajálanám elsősorban hölgyek, párok alkalmi párok részére. Enyhe bi is lehet, amennyiben engem akartok szopni. Hely kell! Privire írj. Csak Kaposvár!!Folyton áll. Puncinyalásra vágyom.
Nagyon szívesen ismerkednék párral valahol pest megyében. Orálra be is szállok ha van rá igény, mindenki örömére is.
lányt keresek, akinek nyalogathatnám a talpait, a lábát, mást és máhol semmi
Intim piercingel rendelkező pasit lányt vagy part keresünk

Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.