Piss, talp-lábfétis, s/m témákban ismerkedem.
Úgy látom, szegediek vagytok. Szegeden nem lehet találkozni veletek?
Egyáltalán beszélgettél már erről a feleségeddel, vagy ez csak a tecágyad?
Egyáltalán beszélgettél már erről a feleségeddel, vagy ez csak a tecágyad?
Úgy látom, szegediek vagytok. Szegeden nem lehet találkozni veletek?
Egyáltalán beszélgettél már erről a feleségeddel, vagy ez csak a tecágyad? (Ez egy válasz nudiparos üzenetére (2024. 08. 31. szombat 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 31. szombat 07:33
Egyáltalán beszélgettél már erről a feleségeddel, vagy ez csak a tecágyad? (Ez egy válasz nudiparos üzenetére (2024. 08. 31. szombat 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Nagyon izgat a gondolat, hogy valaki megbassza előttem a feleségem. Egyelőre a valóságban nem tudjuk összehozni. Ezért olyan pasit keresek, akit izgatna a gondolat, személyesen tudunk találkozni és képeket videókat nézni róla és kiverni.
szerdán Pesten össze tudjuk hozni
Nagyon izgat a gondolat, hogy valaki megbassza előttem a feleségem. Egyelőre a valóságban nem tudjuk összehozni. Ezért olyan pasit keresek, akit izgatna a gondolat, személyesen tudunk találkozni és képeket videókat nézni róla és kiverni.
Sziasztok! Budapesti, hellyel rendelkező, harisnyaimádó, független férfi keres BI párt vagy magányos hölgyet aki kedveli a CD pasikat. Alkat nem számít... és minden kívánsághoz alkalmazkodom...
(biszex, BDSM, extrém, bizarr... amit szeretnél)...

Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Szombathelyi 45é. pasi vagyok.Búvóhelyem van.Keresek a hétvége kellemes eltöltésére olyan Lányt vagy Nőt aki Strap-onnal megdugná a szűz fenekem.Tágíthatsz dildóval vagy pluggal!Ami lényeges,hogy felcsatolható műfarkaddal nagyon kefélj meg.Régóta erre vágyom,hogy egy Nő így megdugjon.
Extrém perverz szexre keresek lehetőséget estére
Sziasztok!
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
Duci hölgy anyuka személyében keresem partnerem illetve sexy nyagyi aki kívánja még a sexet.
Sziasztok!Keresem azt az extrém/perverz Lányt vagy Nőt aki eljátszana a szűz fenekemmel!Helyem van az nem akadály!Egész egyszerűen csak dugj meg felcsatolhatóval!Érezni szeretném a műfarkat magamban.Párok is szóba jöhetnek de csakis Női aktivitással!
PASIK KIZÁRVA!!!
PASIK KIZÁRVA!!!

Sziasztok spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is vannak e itt erre nyitott párok?
Sziasztok ! Én egy 54 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Tanyán lakó párt, hölgyet keresek akiket meglátogathatok! Segítenék a tanyán és jól érkeznénk magunkat
Bi, Extrém, perverz dolgokra is nyitott vagyok!
Bp+130 km
Valós, találkozni is akarók jelenkezését Várom!!!
Bi, Extrém, perverz dolgokra is nyitott vagyok!
Bp+130 km
Valós, találkozni is akarók jelenkezését Várom!!!
Sziasztok Feleségem kefélésére keresünk pasikat ninimál tabu 17cm a nyerő 3-4 kandurt cuckold .anal ,oral stb
Szegeden heresek olyan hölgyet, akinek a lábait és a talpait nyalogathatom.
Anált kedvelő hölgy, pár ismeretségét keresem!
Sziasztok! Ma éjjel fogadnék hölgyet, párt érdi családi házamban. Ápolt, igényes, mások szerint jó pasi vagyok, 18/4 intimmel.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.