Sziasztok. Ma este gyomán valaki jól megdugna egy 42es fiatalos pasit? 173/68. Bírom, szeretem a nagyot keményen! Autódban, vagy szabadban. Írj privit!
Titkos extrém perverz szexre keresek lehetőséget!
Írj és megbeszéljük a részleteket!
Írj és megbeszéljük a részleteket!
Sziasztok. Hölgyet keresek, aki szereti vagy kiprobálná a kicsit különlegesebb játékokat is. Vibrik, dildók, tágítós játékok, fenekelés, kötözés, mellpaskolás, gyertya stb.Tapasztalat és fantázia van. Párok is.
Csak a lényeges dolgokat ugrod át : Egy idő után ha szimpatikusnak találjuk egymást élőben is lehet nézni. Ezért ésszerű távolságon belül keresünk erre személyt .
Extrem- nek annyira nem extrem ( bar a párom kepeit mutogatom egy idegen férfinek és közvetítek ) nem találtam rá megfelelő topicot .
Azon felül képeken sem egy sörhasu öregembert nézne . Virtuálisan ha már kérdés volt (Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2024. 09. 06. péntek 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 06. péntek 09:28
Extrem- nek annyira nem extrem ( bar a párom kepeit mutogatom egy idegen férfinek és közvetítek ) nem találtam rá megfelelő topicot .
Azon felül képeken sem egy sörhasu öregembert nézne . Virtuálisan ha már kérdés volt (Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2024. 09. 06. péntek 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Az egy dolog, hogy ebben semmi extrém nincs.
De!
Nem értem, miért lényeges az életkor és testalkat!
Virtuálisan mindenki szuper
De!

Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
16cm es intimmel keresek ma, holnap párt, hölgyet utazni, fogadni tudok Révfülöpnél ápolt diszkétpasi
Az egy dolog, hogy ebben semmi extrém nincs.
De!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 06. péntek 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 06. péntek 08:18
De!

Törölt felhasználó (4742001)

Sziasztok . Keresnék olyan fiút , vagy párt akikkel lehet üzeneteket válltani , ismerkedni , meglesnék feleségem képeit és természetesen ezt viszonoznák és énáltalam ő is látna majd a képeket , és az ő képeihez mit szóltak .Ritkábban ír főként én irogatnék és mesélném el neki,,hogy miket irkáltunk st…Nem egyszeri hanem rendszeres irogatásról lenne szó , mintha régi haverok lennénk. Fontos hogy normál vagy sportos testalkatod legyen Egy idő után ha szimpatikusnak találjuk egymást élőben is lehet nézni. Ezért ésszerű távolságon belűl keresünk erre személyt . Bevallom így elég zagyva ahogy leírtam - megfogalmaztam de remélem azért érthető a lényege. Korban hozzánk illő legyél 32-45.
Miskolcon valaki pisi sexre?
Sziasztok . Keresnék olyan fiút , vagy párt akikkel lehet üzeneteket válltani , ismerkedni , meglesnék feleségem képeit és természetesen ezt viszonoznák és énáltalam ő is látna majd a képeket , és az ő képeihez mit szóltak .Ritkábban ír főként én irogatnék és mesélném el neki,,hogy miket irkáltunk st…Nem egyszeri hanem rendszeres irogatásról lenne szó , mintha régi haverok lennénk. Fontos hogy normál vagy sportos testalkatod legyen Egy idő után ha szimpatikusnak találjuk egymást élőben is lehet nézni. Ezért ésszerű távolságon belűl keresünk erre személyt . Bevallom így elég zagyva ahogy leírtam - megfogalmaztam de remélem azért érthető a lényege. Korban hozzánk illő legyél 32-45.
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Anált kedvelő hölgy, pár ismeretségét keresem.
Szombathelyi vagy környékbeli Nőt keresek Péntek estére és Szombatra aki análisan eljátszana rajtam felcsatolhatóval.Esetleg még iyen pár szóba jöhet csakis Hölgy aktivítással.Helyem van!
Hölgyeknek,pároknak,nyalok,szopok,aktus közben is. Ápolt diszkrét pasi.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
lábimádathoz, talpnyaláshoz keresek partnert.
Lányt keresek aki puncit nyalatna. Akár viszonzás nélkül is.
sziasztok spermas csokolozast kiprobalnam erre nyitott párokkal ha vannak itt? Illetve spermaas puncit is nyalnek.
Miskolcon kukkolható vagyok farok verés közben.
Sziasztok.! Olyan párt keresek akinek a felesége imád mással dugni a férje vagy párja előtt illetve masztizna a férfi rá miközben kukkolja... Vagy beszáll Vagy csak nézi! Lehetsz egyedül álló nő is! Szeressed és imádd ha alaposan ujjaznak nyalnak spriccelésig! Szeresd nyelni a bőséges nektárt de a popsid és a cickók se legyenek tabuk,légy mobilis egyszerű tiszta gátlástalan tabumentes stb...Pécs és 100km környéke. utazni fogadni tudok időegyeztetés után. Csak komoly és tuti jelentkezőt várok. Akinek van ehhez kedve az írjon. Privátba ha lehet! Az adatlapomon ott a mail címem is..
Sziasztok!
Holnap éjszaka budapesten leszek. Keresek 3-4 fős (fiú lány) vegyes társaságot. akik megnéznek, csatlakoznak hozzám ahogy egy guminővel szexelek. Részleteket priviben.
Holnap éjszaka budapesten leszek. Keresek 3-4 fős (fiú lány) vegyes társaságot. akik megnéznek, csatlakoznak hozzám ahogy egy guminővel szexelek. Részleteket priviben.