Dejolenne egy kis ifjú
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Bármilyen extrém dologban benne lennék minden témakör érdekel
Hölgyek, párok, baráti társaságok részére, extrém helyet biztosítanék. Részletek privátban
Sziasztok! Extrém alacsony lányt keresek. 140 alatt!
Rá vernéd a párom bugyijára?
Sziasztok ! Én egy 54 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
Mi jelentkeznénk
(Ez egy válasz Vitya40 üzenetére (2024. 06. 02. vasárnap 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 02. vasárnap 23:07

Cuckuld gangbangre keresünk olyan társaságot, akik szeretik az egy nő ,több pasi felállást.Hétvégente,akár egész éjszakára,tabuk nélkül.
Extrém méretekel rendelkező Hölgyet vagy Párt keresek 60-an főlőtt.Pécs +50km
Péntek délelőtt kinek lenne kedve Tatabányán a Turulnál egyet kalandozni?
Ilyenben mi is benne vagyunk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 26. csütörtök 04:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 26. csütörtök 04:44
Törölt felhasználó (4700626)

Mi jelentkeznénk
Bevállalós párokkal találkoznék, cuckold, creampie, gangbang, bukakke, stb…stb.
Sziasztok!Keresem azt a Nőt aki nagyon megdugna Strap-on dildóval egy análisan még szűz 45 é.pasit!Lakás van ahol találkozhatunk.Ki szeretném próbállni milyen érzés mikor műfaszra húzz egy Nő.
Alázatos szolgáim várom Miskolcon. Hely van
Ngyfarkamra keresek hölgyet,és párokat szabolcs megyéböl.
Párom bugyijára verjük ki együtt
Piss vagy talpnyalás témát kipróbálnék.
Cuckold játékra keresek partnert barátnőmmel Budapesten. A szó a játékon van, tehát nem olyat keresünk, aki tévképzetekben van és túlgondolja az egészet.
Sziasztok.
Női fehérneműt kedvelő ffit keresek. Dél Pest felé
Női fehérneműt kedvelő ffit keresek. Dél Pest felé