én 52 éves vagyok egyszeru holgyet vagy párt keresek hosszabb távra biszex is izgat de szivesen befogadnék hozzám holgyet is csak 18 év feletti
Sziasztok,terhes kedves hölgyet keresek!!!
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére ! Pároknál a hölgy lábáról lenyalni a spermát / vagy máshonnan is /!!!!
Sziasztok!
Keresek olyan szexorientált hölgyet Ózdon vagy környékén aki a számra ülne vagy egyébmódon uralva nyalatná punciját vagy popsiját.
Helyem akad de én is mehetek.
Keresek olyan szexorientált hölgyet Ózdon vagy környékén aki a számra ülne vagy egyébmódon uralva nyalatná punciját vagy popsiját.
Fehérváron bárki? Minden érdekelne
bőrszerkós nőt agy párt keresek.
Megpróbálom itt is. Kaposváron van valaki, akinél egy nős pasi néha kiverheti a farkát? Segíthetsz is kézzel szájjal. Elsősorban hölgyek, párok megkeresésére reagálok, de csak privin
Sziasztok. Jelöltelek benneteket, és a számom is úgy küldtem, ma jó az este ,szívesen csatlakoznék. Sajnos el fogyott a limit levelem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 17. kedd 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 17. kedd 20:35
Törölt felhasználó (4755333)

Sziasztok!
Kicsit maceráns a dolog.Párban vagyunk férj/feleség.A párom kérésére: orálisan kényeztessek egy pasit,közösen a hölggyel.
Erröl egy fotót kellene készíteni,természetesen az én telefonommal.
Mai este lenne aktuális Budapesten,búvóhelyet biztosítunk hozzá.
Tehát PÁR,hölgy taggal közös orál,a férfi részére +fotó.
Mai nap,nem holnap.
Budapest!
Kicsit maceráns a dolog.Párban vagyunk férj/feleség.A párom kérésére: orálisan kényeztessek egy pasit,közösen a hölggyel.
Mai nap,nem holnap.
Budapest!
Sziasztok!
Mai nap,nem holnap.
Budapest!
Mai nap,nem holnap.
Budapest!
Sziasztok!
Hali
Hali! Bpn szextali most belvaros?! Tobbes szamban is benn benn lennek, akar milyen felalas, bisexre csak kisfarok bo nyal kenyszer francia erdekel most! Tobbes gangbang johet, es torkon vizelnel boldog is le bek sot kernen!
)

Tényleg mocskos bizarr kedvelő aktív pasit keresünk szexy extrém párként. Csak ha tényleg nem zavar a mocsok.

Sziasztok. Pár szeretkezését kukkolnám diszkréten Székesfehérvár, Dunaújváros, Dunaföldvár vonalon.
Sziasztok! Normális pasi vagyok nagy mérettel. Svájcban élek, de ma napközben Pesten vagyok a belvárosban.
Most ért véget egy 6 éves kapcsolatom, szívesen találkoznék nővel, párral. Jelölj ismerősnek és látod a képeimet. Valóban találkozni vágyó valós ember vagyok. Péter
Most ért véget egy 6 éves kapcsolatom, szívesen találkoznék nővel, párral. Jelölj ismerősnek és látod a képeimet. Valóban találkozni vágyó valós ember vagyok. Péter
Poliamor családmodell iránt érdeklődő hölgyeket, esetleg párokat keresek. Privát üzenetet írj!
Sziasztok. 20.-án este keresünk PÁRT vagy ff Gyöngyös és 30 km körzetében. A részletek privátban. Puszi Cinti&Andris
Hölgyeket kényeztetnék!!!!
Sziasztok! Normális pasi vagyok nagy mérettel. Svájcban élek, de ma napközben Pesten leszek. Most ért véget egy 6 éves kapcsolatom, szívesen találkoznék nővel, párral. Jelölj ismerősnek és látod a képeimet. Valóban találkozni vágyó valós ember vagyok. Péter
Nejed előtt szopnek gecis puncit nyalnek fasszal teli puncit bp