Keresünk egy hölgyet, aki jól érezné magát, két biszex pasi társaságában.
Pisiszexet kedvelő vagy visszatartási gondok miatt félő hölgyet vagy idős nőt keresek hosszútávú diszkrét kapcsolatra, elsősorban heves megyében
szep napot spermas puncit nyalnek dugnek erre nyitott párokkal ismerkednek ha vannak itt? Hely kellene utazni tudnek
Ha izgatnak a finom punci illatú bugyik,és szivesen hokizol rájuk,akkor gyere el hozzám és csináljuk együtt a barátnőm
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekelDiszkréció!
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekelDiszkréció!
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !!!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére!!!
Kis sunat dejolenne nyalogatni xd
öklözést kedvelő Hölggyel ismerkednék

Elnézést, az automata szövegbevitel miatt értelmetlen lett az előző bejegyzésem.
Tehát.
Telt duci kövér nőt keresek. Lehetőleg szőrös intimmel. A pasimat kellene nyalatnia előttem, vagy én utasítom a pasimat, hogy nyalja a hölgyet.
Köszönöm,
Angéla.
Tehát.
Telt duci kövér nőt keresek. Lehetőleg szőrös intimmel. A pasimat kellene nyalatnia előttem, vagy én utasítom a pasimat, hogy nyalja a hölgyet.
Köszönöm,
Angéla.
Folyamatosan keresek telt duci kövér nőt, akit a pasimmal nyalatja ki magát előttem, vagy nyalhatom a vele a hölgyet. Szőrös intim előny. Köszönöm, Angéla.
Sziasztok!
Melós pasi..melós ruhában érdekelne valakit most?BP.!
Melós pasi..melós ruhában érdekelne valakit most?BP.!
Kis punci kéne
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Csinosan telt,nagycicis párom első puncinyalásához,-és nyalatásához keresünk olyan lányt,hölgyet,akit nem zavar,-vagy kifejezetten izgat,ha a másik nő spriccelve élvez..Nem is kicsit.
.Ha pedig szeretnéd kipróbálni,-izgat a fisting- ha Te csinálhatod,az lenne a bonus.. Helyünk van.Bp.Csak lányok,ha pasi ír,rögtön tiltás.

Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok ! Én egy 54 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Sziasztok! Fiatal potens fiúként szívesen ismerkednék, beszélgetnék minden korosztályból

Sexy nagymamát hölgyet anyukát pasit
Titkos szexre keresek hölgyet anyukát nagymamát férfit.
Beszéljün a nőinkről, közben hoki
Öklözhető hölgy van itt vagy pár ahol a hölgy szereti esetleg shemale? De más extrém- perverz dolgokra is nyitott vagyok!(pl:pisi) Helyem nincs! Autós kaland is bejön!