Üdv
Jóni masszázs ezen a héten szabad idők
Akár címre is
Üzenetben várom jelentkezést
Jóni masszázs ezen a héten szabad idők
Akár címre is
Üzenetben várom jelentkezést
Hosszú távra keresek aktív domináns férfit, heti egy alkalommal hasnálj minden jóra
Passzív Bi mazokent keresem aktív jatszótársam Tolna megyében, Hőgyész és Dombóvár környékén.
Helyem van, eszközeim nincsenek.
Helyem van, eszközeim nincsenek.
Sziasztok ! Én egy 55 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Sziasztok!
Pisi szexet kedvelő hölgyet keresek aki le pisil illetve a számba is pisil, szívesen nyalom a spermás puncit.
Pisi szexet kedvelő hölgyet keresek aki le pisil illetve a számba is pisil, szívesen nyalom a spermás puncit.
Fistingre keresek hellyel rendelkező partnert
Tele töltött puncit nyalnék.
Budapest és környéke Pesten hely is van.
Budapest és környéke Pesten hely is van.
Van itt olyan Nő vagy pár akit izgat a pisis élvezkedés?
Budán szopatnék szopnék most!
Idősebb férfivel (60év-től), meztelenül kölcsönösen kameráznák Skype -on! Privátba írj.
Zalaegerszegen keresek perverz pasit vagy nőt.
Elérhetőség csere privátban.
Kamusok kerüljenek.
Elérhetőség csere privátban.
Kamusok kerüljenek.
Budapesten keresek jó méretű férfit DP azaz dupla behatolás megéléséhez.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !!!!
Perverziókra nyitott Nővel,párral ismerkednék!
Én is élném
(Ez egy válasz Pogimi222 üzenetére (2025. 03. 15. szombat 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Érdekes dolog.
(Ez egy válasz Oppenheimer üzenetére (2025. 03. 15. szombat 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 15. szombat 19:40

Farok és here különböző módokon történő kötözéshez, eszközzel és kézzel izgatáshoz, irányított orgazmus és maszturbációhoz, hosszas kézi kielégítéshez, fejéshez keresek partnert. Semmi más nem érdekel csak ezek a játékok. Aki csatlakozna annak várom megkeresését.
Farok és here különböző módokon történő kötözéshez, eszközzel és kézzel izgatáshoz, irányított orgazmus és maszturbációhoz, hosszas kézi kielégítéshez, fejéshez keresek partnert. Semmi más nem érdekel csak ezek a játékok. Aki csatlakozna annak várom megkeresését.
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol