Barátnőmmel Dunaújvárosban leszünk a hétvégén. Szeretnénk megnézni, ahogy 1 vagy 2 pasi kielégíti magát előttünk.Csak nézni szeretnénk. Szimpátia kötelező!
Veszprémben 12:30-ig érek rá feleségem használt melltartóival, bugyijaival a kocsimban. Szívesen hegyezném a cerkàt egy félreeső helyen, ha a telómon a koràbbi akciós képeit nézve tabuk nélkül elmondanád, hogy miket csinálnál vele. Ha érdekel, írj!

Sziasztok! Többeshez, fotózáshoz, speciális dolgokhoz falusi, tanyasi helyszínt keresek, ahol lehetne ilyen dolgokat "elkövetni".... Köszönöm
Kizárólag hellyel rendelkező ( panzió, autó, erdő nem hely ! ) diszkrét kukkolhat, de ha úgy alakul beszállás is lehetséges , a szintjét egyeztetjük persze. Minimum feltétel az ápoltság,!!!!!!! válaszokat priviben, fotó nélküli anonymusok NEM. Nyilván ha nincs itt fent fotó akkor mailban kérjük a képeket. SZSZB megye Nyíregyháza
Budapest/pest megyéből jó kiállású, borotvált sub pasit keresek elsősorban seggnyalásra és pisis játékokra.
Kedvedre torkoztathatsz, kúrhatod a torkom, bármekkora a faszod. Tegyél próbára!!! Bármekkora faszt tövig nyelek és bármeddig bírom, Dildóval is torkoztathatsz. imádok öklendezni, fuldokolni a faszon. Én egy sportos, fiatalos, ápolt teljesen biszex pasi vagyok. Exhibicionista vagyok, bárhol meztelenkedek gátlástalanul. Fotózni, videózni is lehet amatőr szex témában. Szeretem a kemény bánásmódot, alázhatsz, fenekelhetsz, pofozhatsz kedvedre.Akár le is hugyozhatsz, többesben is. Párokhoz is csatlakoznék, szívesen nyalok is bármeddig. Helyem nincs, de szívesen vagyok a szabadban és mobilis vagyok, szívesen megyek távolabbra is.
Domináns párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Olyan párt keresek ahol a férfi jelenlétében dughatom a nőt. Akár beleélvezéssel amit a férfi kinyal. Veszprém megyében keresgélek. Tudom elég perverz gondolat de 1 esélyt megér.
Olyan partnert keresek, aki szívesen tágítana kézzel análisan. Vékony bi vagyok.
Fiatal biszex párral ismerkednék, Zala Vas Veszprém megye.
Sziasztok! Többeshez, fotózáshoz, speciális dolgokhoz falusi, tanyasi helyszínt keresek, ahol lehetne ilyen dolgokat "elkövetni".... Köszönöm
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony diszkrét srác vagyok.
Ismerkednek vasmegyebol, bi srac vagyok, passziv.
Sziasztok párt keresnék ahol lehet sex után gecis puncit nyalni minden megoldás érdekel.
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Párral ismerkednék akiknek minden vágyát teljesíteném szinte.Normális,önzetlen és odaadó vagyok!
sziasztok vannak e itt olyan nyitott párok akikiet szinten ozgatna a spermas punci nyalatasa?
A szabadban szopatnék és hugyoznék le passzivat. Én 41 éves nagyméretű full aktív. Privátot írj
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !/…Közelből csak ha lehet ! ///// érdekel csak kukkolás nem muszáj beszállnom /// csak nézőként is részt vehetek ha valakit ez így izgat ! Privátba Írj !! HÁZIBARÁT JELIGÉRE

Szia én szívesen megnezem. Irj privin köszönöm
(Ez egy válasz Joxian üzenetére (2025. 06. 27. péntek 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 27. péntek 10:08

Ha szeretnéd megnézni ahogy egy hölgy a számba pisil, aztán kinyalom hatalmas popsiját, keress meg. Idősek is, párok is.