Giga mellű idős duci kővér asszony vagy fiatal lányt keresek nagy bundás pinával,vagy párt minden megoldás érdekel.Baranya,Tolna,Somogy
Spriccelő punci?
Sziasztok ! Én egy 55 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Szegeden keresek perverz féfit akkár párommal is lány 30 éves karcsú
Szia mik a paraméterei a lànynak..kor minden nyilàs jàtszik stb és helyileg hol lenne az akció? Köszönöm
(Ez egy válasz boy010101 üzenetére (2025. 09. 01. hétfő 06:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Hali öklözhető vékony puncit keresek
Apró termetű pici vékony lányt keresek
Szép napot. Fehérváron keresnék az esti órákban nőt,párt .
Tribute video t szeretnék a feleségem képére.
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Budán, a Feneketlen-tó környékén keresek vállalkozó szellemű, alárendelt típusú alkalmi partnert diszkrét irodai találkozóra.
50 éves, 190 cm-es, domináns, határozott férfi vagyok.
A találkozó egyszerű: bejössz, irányított egyoldalú orális cselekményt hajtasz végre
, majd mehetsz is a dolgodra
Nem zavar ha kezdő vagy de tudd mit akarsz!
Elvárásom, hogy arcképes bemutatkozást küldj, mivel fontos a bizalom és a személyes szimpátia.
Minden jelentkezés diszkréten kezelve.
50 éves, 190 cm-es, domináns, határozott férfi vagyok.
A találkozó egyszerű: bejössz, irányított egyoldalú orális cselekményt hajtasz végre
, majd mehetsz is a dolgodraNem zavar ha kezdő vagy de tudd mit akarsz!
Elvárásom, hogy arcképes bemutatkozást küldj, mivel fontos a bizalom és a személyes szimpátia.
Minden jelentkezés diszkréten kezelve.
Közben felszívodott
(Ez egy válasz fhrlo üzenetére (2025. 09. 02. kedd 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak szólj! Rám mindíg számíthatsz! Puszi
(Ez egy válasz SubMazoCsaj üzenetére (2025. 09. 02. kedd 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 02. kedd 07:13
Még mindig keresek extrém pervi pasikat.. :P
Kakis dolgokkal senki se keressen.
Hát ha még ő is nézné valahogy....
(Ez egy válasz Nóri70 üzenetére (2025. 09. 02. kedd 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 02. kedd 13:06
(Ez egy válasz Nóri70 üzenetére (2025. 09. 02. kedd 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Lenne kedved ma délután a párom bugyijára kiverni a farkad? Helyem van.
Lenne kedved ma délután a párom bugyijára kiverni a farkad? Helyem van.
Sziasztok! Teljesíteném a héten egy igényes pár bármilyen kívánságát kortól függetlenül. Akár perverzebbet is. Csak komolyak írjanak, akik találkozni is mernek. Szinte bárhová tudok utazni.
Sziasztok ffi t, csak 60 +Perverzet
Nőt bármilyen korosztályból, utazni tudj! Egér illetve a környékére. Szeretnék már puncit nyalni és megélni a vágyaimat. ÁPOLTSÁG - EGÉSZSÉG NAGYON NAGYON
FONTOS!!! ÉN ILLETVE MI MINDENRE LE VAGYUNK SZŰRVE. SZERETEM A PERVERZ DOLGOKAT, DE EZEK NEM KÖTELEZŐEK. AKÁR HOSSZÚTÁVRA IS KERESÜNK.
Nőt bármilyen korosztályból, utazni tudj! Egér illetve a környékére. Szeretnék már puncit nyalni és megélni a vágyaimat. ÁPOLTSÁG - EGÉSZSÉG NAGYON NAGYON
FONTOS!!! ÉN ILLETVE MI MINDENRE LE VAGYUNK SZŰRVE. SZERETEM A PERVERZ DOLGOKAT, DE EZEK NEM KÖTELEZŐEK. AKÁR HOSSZÚTÁVRA IS KERESÜNK.
Sok tejjel rendelkező kismamával ismerkednèk,találkoznèk. Ha nagy lògòsabb melleid vannak, az csak hab a tortán. Ápolt,tisztelettudò,mellfetisiszta pasi vagyok.
Bármilyen megoldásra nyitott vagyok.
Idôsebb, 60+ hölgyeel is szívesen találkoznék
Bármilyen megoldásra nyitott vagyok.
Idôsebb, 60+ hölgyeel is szívesen találkoznék
Még mindig keresek extrém pervi pasikat.. :P
Pestmegyében Budapesten keresek olyan lányt/csajt/hölgyet/asszonyt aki szereti a keményebb szexet. Hajhúzás, fojtogatás, őrült tempóban kemény dugás, kemény szopatás, vad smárolás.
Helyem van de mobilis vagyok.
Helyem van de mobilis vagyok.

mendez23

Cleo