Miskolcon keresek párt akik együtt szopnának, vagy a hölgy nézné ahogy a férje szopik vagy meg fogja a farkam
Keresek hölgyet vagy párt, aki lepisálna, kor és alkat mellékes.
Sziasztok, szexhintámba keresek neccruhás hölgyet Bp-en, 48 éves normális, hetero pasi vagyok ☝❗
Komlórol keresnék 70+os nagy logó mellű nem borotvált hölgyet
Szeretem ha egy meztelen masszőr, maszíroz,hozzá ér a farka az arcomhoz kezemhez, számhoz.nagyon izgató
Sziasztok !
estere keresnek unatkozo holgyet Budapesten!
helyem van de utazni is tudok!
estere keresnek unatkozo holgyet Budapesten!
helyem van de utazni is tudok!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Terhes hölgyet keresek, illetve ilyen hölgytagú párt, ahol a hölgyet kényeztethetem. Simogatás, masszázs, puszi.
Terhes, nagy pocakos lány, nő van itt, aki szexet szeretne? Kanizsa-Kaposvár-Szigetvár-Barcs határokon belül
Németországban keresem perverz partnerem aki párom puncis bugyijába szivesen beleverné.
Ha érdekel irj!!
Ha érdekel irj!!
Párokkal ismerkednék Sopronban
Domináns párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után, aztán használjatok kedvetekre amit és ahogy akartok.Idős párok is. Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Szép napot. Bizarr,és hasonló dolgokra keresnék nőt,párt fejér megyéből.
Engem kimondottan izgatna ha úgy kéne szopnom egy pasit, hogy a párja nézi közben, és/vagy masztizik is a látványra.
Extrém sexre keresek aktivat ,többit privátba megbeszélyűk
Egy vagy több domináns, akár idős aktívat, aktívakat keresek aki a farkával és a hatalmas dildómmal, hosszan, kíméletlenül torkon baszna, közben kedvére, alázna, fenekelne, számba hugyozna. Szeretek fuldokolni, öklendezni a faszon. Alkalmanként vagy rendszeresen. Utazni tudok
Idősebb 70+os előtt masztiznék.
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Sziasztok!Szombathelyen vagy közvetlen közelében keresem azt az igazán belevaló gátlástalan Lányt,Nőt vagy Hölgyet pegging szexhez,aki meg ill.szét újazna.Kitágítaná a szűz hátsómat.Felcsatolhatójával pedig először meg szopatna utána pedig alaposan meg is dugna.Pasik nem érdekelnek!!!
Csakis Női partnerek jöhetnek szóba aki pegging szexben jártasak és nem idegenkednek attól,hogy egy pasit megdugjonak.
Csakis Női partnerek jöhetnek szóba aki pegging szexben jártasak és nem idegenkednek attól,hogy egy pasit megdugjonak.
Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges! Kedvelem az erotikus beszélgetést!

mendez23