Sziasztok!Keresem azt a tabuktól mentes talpra esett Lányt vagy Nőt aki felavatna egy 47é. pasit análisan és felcsatolt műfarkaddal el vennéd az anális szűzességemet
Sziasztok! Ma estefele Vácon egy utcában fogok az autóban egy guminővel szexelni. Lehet arra sétálni és megnézni. Részleteket privátban, hölgyet, párok előnyben.
Üdv
Üdv
Ha tudsz estére extrém perverz szexre lehetőséget, írj üzenetet!
Szép napot!Ismerkernék olyan ápolt, vidám,nagymamával aki hatalmas lògòs mellekkel büszkélkedhet, és élvezné ha egy mellmániás pasi hosszasan, akár òrákig kényeztetni a cickòit.
Ápolt, igényes, illemtudó,kàros ssenvedélyektől mentes,45 éves pasi vagyok.
Minden megoldásra nyitott vagyok!!!!!!!!!
Ha felkeltettem az édeklődésedet, írj rám privátban, igérem nem fogok csalódást olozni.
Más korosztállyal is szívesen ismerkedem.
Ápolt, igényes, illemtudó,kàros ssenvedélyektől mentes,45 éves pasi vagyok.
Minden megoldásra nyitott vagyok!!!!!!!!!
Ha felkeltettem az édeklődésedet, írj rám privátban, igérem nem fogok csalódást olozni.
Más korosztállyal is szívesen ismerkedem.
Csinos cicis, lányos travi, ts vagy shemalet keresek minden jóra.
Nőt keresek seggnyalásra, amit viszonoznák én is! Kevés dologra mondok nemet. Perverzió előny, de nem feltétel!
Nőt keresek seggnyalásra, amit viszonoznák én is! Kevés dologra mondok nemet. Perverzió előny, de nem feltétel!
Sziasztok.Nőt,párt keresek kortól függetlenül minden jóra.Nem sok tabu van.
Sziasztok! Adatlapom szerint keresek partnert a közelemből Irjatok !
Mai napon keresem intelligens partnerem(eim) egy kis mókára a Nyugati mellett. Privátban írj lszi.
Nem, és nem látja be hogy hiába írja ki ezerszer, akkor se fog össze jönni neki.
Pedig már nagyon unalmas... (Ez egy válasz Pedellus üzenetére (2026. 02. 20. péntek 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Pedig már nagyon unalmas... (Ez egy válasz Pedellus üzenetére (2026. 02. 20. péntek 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Terhes hölgyet keresek, illetve ilyen hölgytagú párt, ahol a hölgyet kényeztethetem. Simogatás, masszázs, puszi.
Keresek párt, shol mindkét fél popsiját hosszan és mélyen kinyalhatom
olyan holgyet ill part keresnek akik szeretnek kulombozo vagyfokozo keszitmenyekkel szexelni
Nagyon szeretném ha egy vékony farkú férfi megdugna Hajdú-Biharban. Délelőttönként van helyem.
Rengeteg előnedvvel/spermával rendelkező pasit szopnék. 53 évrs férfi vagyok.
idősebb 70+-os előtt masztiznék.
idősebb 70+-os előtt masztiznék.
Beszállnék lányok vagy párok közé!
Sziasztok! Szub, mazó csajjal ismerkednék! 21-75 évesig! Nem sok tabu van nálam, de ez majd alakul!
Ma este lenne olyan nagy, lògòsmellü hölgy aki egy kis kényeztetésre vágyik. Idősebb hölgy nagymama szoptatòs kismama társaságát keresem. Àpolt, igényes, jòl szituált pasi vagyok. Minden megoldásra nyitott vagyok.
31 éves sportos pasi keres alkalmi szaftos kalandokat – nagy farok, kitartó
Szia! 31F, sportos, fitt testű pasi vagyok Borsodból. Szép nagy farokkal vagyok megáldva, és órákig bírom keményen dugni… imádom, ha spriccel a csaj közben, vagy ha ketten-hárman vagyunk rajta.
Keresek:
• 20-45 közötti csajokat/nőket/párokat alkalmi, diszkrét találkozókra
• Kukkolós vonal: nézni masztizás közben, kukkolni dugás közben
• Gangbang/light csoportos: szeretem ha több pasi van a csajon, vagy ha én vagyok a fő attrakció (beszállóként vagy centerként), creampie-ok.. nyílt vagyok rá
Diszkréció 100%. Küldj képet magadról/párotokról, írd meg mit keresel pontosan, korod/alkatod/fantáziád. Válaszolok mindenkinek aki normálisan ír és van képe!
írj nyugodtan – ma/holnap is szabad vagyok dugni!
Szia! 31F, sportos, fitt testű pasi vagyok Borsodból. Szép nagy farokkal vagyok megáldva, és órákig bírom keményen dugni… imádom, ha spriccel a csaj közben, vagy ha ketten-hárman vagyunk rajta.
Keresek:
• 20-45 közötti csajokat/nőket/párokat alkalmi, diszkrét találkozókra
• Kukkolós vonal: nézni masztizás közben, kukkolni dugás közben
• Gangbang/light csoportos: szeretem ha több pasi van a csajon, vagy ha én vagyok a fő attrakció (beszállóként vagy centerként), creampie-ok.. nyílt vagyok rá
Diszkréció 100%. Küldj képet magadról/párotokról, írd meg mit keresel pontosan, korod/alkatod/fantáziád. Válaszolok mindenkinek aki normálisan ír és van képe!
írj nyugodtan – ma/holnap is szabad vagyok dugni!
Az istennek se akar ez összejönni...
(Ez egy válasz Movie üzenetére (2026. 02. 20. péntek 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 20. péntek 09:34
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!

mendez23

sexy23