Sziasztok,
50-es pasiként határozott, akár domináns hölggyel, párral ismerkednék.
Használjatok, irányítsatok kedvetekre...
Tudom hol a helyem
Köszönöm
Zsolt
50-es pasiként határozott, akár domináns hölggyel, párral ismerkednék.
Használjatok, irányítsatok kedvetekre...
Tudom hol a helyem
Köszönöm
Zsolt
Sziasztok. Két jóképű pasi 42/25 sub alázható csajt/nőt keres. Olyat keresünk aki élvezi ha használják. Amúgy teljesen normális jófejek vagyunk! Budapest pestmegye előnyben....
szep napotspermas puncit nyalnek akar dugas kozben is vannak e itt erre nyitott párok?
Szegeden keresek perverz bi párt vagy férfit ditry dolgokhoz !
Extrém dolgokra keresek aktiv férfiakat ,én passziv vagyok használható
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex creampie szex cuckold szex pi alfsi szex anál szex spermás játékok csöpögő tejes terhes nő cici mindenevő vagyok stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban is / itt a jó idő / autós szex kaland is érdekel!! Perverz hölgy vagy pár előny !!!
Sopronban ismerkednék...elsősorban egy intelligens párral.
Vasárnap keresek lehetőséget nálad extrém perverz bizar szexre!
Terhes hölgyet keresek, illetve ilyen hölgytagú párt, ahol a hölgyet kényeztethetem. Simogatás, masszázs, puszi.
Vékony, fiatal roma csajszit keresek, aki szereti, ha használják.
Csak fiúknak! Ha te is imádod a farmert, húzzunk magunkra egy feszes darabot alsó nélkül, és simuljunk össze szorosan. Élvezzük, ahogy a kemény sliccünk egymáshoz nyomódik, dörzsölődik, majd egyre nagyobb hévvel, a végső robbanásig súrlódunk egymás merev farkához. Vékony, nem feminin srácot keresnék 25-50 között. (Én: 42, 179 cm, 67 kg)
A hétvégén is keresek Veszprém környékén szopni szerető partnert.
46- èves fèrfi arcára ráèlvezne valaki? Bp.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Nagyon szeretem a tribute videokat a feleségem képeire. Irjatok bátran ha van kedvetek.
rengeteg előnedvvel/spermával rendelkező jófarkú férfit szopnék. 53 éves férfi vagyok.
Szegeden keresek perverz bi párt vagy férfit
Hétvégére keresek extrém perverz bizar szexre lehetőség!
Esztergom környékén cumiznék
Afrikai, fekete lányokat tud valaki?

mendez23

Petra Z