Budán is
(Ez egy válasz Benike üzenetére (2026. 03. 25. szerda 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Benike üzenetére (2026. 03. 25. szerda 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Gangbangra keresünk barátokat Baranya Somogy Tolna.
Leszbi lányoknak hely van. Győr
Nem hétköznapi extrém perverz bizar szexre keresek lehetőséget nálad!
Pesti, vagy pest közeli párt keresek, akik közösen szopnának.
Okloznek
Idős molett BBW nőt ilyen tagú párt keresek Bp szeresd ha nyalnak okolznek
Rengeteg előnedvvel/spermával rendelkező pasit szopnék. 53 éves férfi vagyok.
Sziasztok!
Mára keresek vác környékén ráérő hölgyet, max párt.
Következő a program, egy autóban egy felfújhatós guminőre egy felcsatolhatóst teszek és meglovagolom.
Ehhez keresek nézőket. Privátban várom a jelentkezőket, Csak nőket, vagy párokat. Részletek priviben.
Mára keresek vác környékén ráérő hölgyet, max párt.
Következő a program, egy autóban egy felfújhatós guminőre egy felcsatolhatóst teszek és meglovagolom.
Ehhez keresek nézőket. Privátban várom a jelentkezőket, Csak nőket, vagy párokat. Részletek priviben.
41/192/82 férfi vagyok. Kaposváron keresek partnert hölgy személyében 20-65 korig anya-fia, unoka-nagyi szerepjátékos szeretői kapcsolathoz.
Kedves férfiak,hölgyek,párok!
Ha szereted a finom egészséges gecit akkor jó helyen jársz! Nem keresek testi kapcsolatot senkivel sem. Extrém fétisem hogy kiverném bárki előtt, pohárba , ételre ...stb megihatod megeheted ...ha csak kíváncsi hetero vagy és kipróbálnád milyen az íze bátran keres. Én 49 éves ápolt magára adó nem dohányzó nem italozó egészséges életet élő pasi vagyok. Farkam átlagos 14cm formás makkja van, rövid szőrzet van rajta általában fazonírozott. Gecim szép hó fehér nagyon finom ízű! Ha érdekel és szeretnéd megkóstolni akkor írj ! Kizárólag idpőpont és telefonos egyeztetés után csinálom! Igény esetén házhoz is megyek! Ez nem szolgáltatás INGYENES!
Ha szereted a finom egészséges gecit akkor jó helyen jársz! Nem keresek testi kapcsolatot senkivel sem. Extrém fétisem hogy kiverném bárki előtt, pohárba , ételre ...stb megihatod megeheted ...ha csak kíváncsi hetero vagy és kipróbálnád milyen az íze bátran keres. Én 49 éves ápolt magára adó nem dohányzó nem italozó egészséges életet élő pasi vagyok. Farkam átlagos 14cm formás makkja van, rövid szőrzet van rajta általában fazonírozott. Gecim szép hó fehér nagyon finom ízű! Ha érdekel és szeretnéd megkóstolni akkor írj ! Kizárólag idpőpont és telefonos egyeztetés után csinálom! Igény esetén házhoz is megyek! Ez nem szolgáltatás INGYENES!
Egy vagy több domináns, akár idős aktívat, aktívakat keresek aki a farkával és a hatalmas dildómmal, hosszan, kíméletlenül torkon baszna, közben kedvére, alázna, fenekelne, számba hugyozna. Szeretek fuldokolni, öklendezni a faszon. Alkalmanként vagy rendszeresen. Utazni tudok
Kis farokkal de jól pörgő nyelvel kényesztetnék hölgyeket.
Extrémre keresek aktiv férfiakat
Extra vastag faszu pasi van itt az oldalon ???
Irtunk
(Ez egy válasz janiani71 üzenetére (2026. 03. 24. kedd 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 24. kedd 07:36
Bp és pm kizárólag idös min 60+ os akár merevedésre képtelen "papi"-kat.Ami vár egy 50-es paros,kövér feleség, nagy cicik és segg,hájas pocak és puna.Helyunk van és heti min 1 de 2 randi lenne a cél. Cuckold és creampie ami szukséges és hogy akarj pinát nyalni,és zavarjon más ondója...
Orosházán keresek perverz bi párt vagy férfit ma
Bp és pm kizárólag idös min 60+ os akár merevedésre képtelen "papi"-kat.Ami vár egy 50-es paros,kövér feleség, nagy cicik és segg,hájas pocak és puna.Helyunk van és heti min 1 de 2 randi lenne a cél. Cuckold és creampie ami szukséges és hogy akarj pinát nyalni,és zavarjon más ondója...
Vannak érdekes hirdetések ebben a fórumban. Felrakok hát én is egyet: Kifejezetten nimfomán, nyitott lányt, hölgyet keresek. De nem egy alkalomra, inkább egy életre. Ez elég extrém vágy, mert szinte lehetetlen.
Párt keresek, akik mindketten a számba
pi
, akár többször egymás után, aztán használhattok kedvetekre amit és ahogy akartok.Idős párok is. Akár a szabadban is.Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
alf
si alf
ln alf
ének

mendez23

eprecske25
Eva