Sziasztok
Keresek mára egy hölgyet vagy párhoz csatlakoznék magamról 30 éves ápolt srác és 25cm intimmel! Nálam is aludhatsz /aludhatok (Vác) vagy beugrok hozzád Budapest környéken smile
Több Info privátban
Keresek mára egy hölgyet vagy párhoz csatlakoznék magamról 30 éves ápolt srác és 25cm intimmel! Nálam is aludhatsz /aludhatok (Vác) vagy beugrok hozzád Budapest környéken smile
Több Info privátban

Szegeden keresek perverz nőt vagy férfit mára
Sziasztok. Turazas közbe, egyedi helyeken szexelni? Extrémnek szamit? Turazni az nalam 8/16oraig szamit kb vagy akar egy hosszu délutan.....
Sziasztok. Extrém nagy faszt szopnék, kényeztetnek.
Sziasztok!
Veszprém és Győr közötti részről keresek uni/aktiv pasit vagy párt.Csak aki el is jön és meg is dugna! Olvass adatlapot.Péntek este és szombat délelőtt hely is megoldott!
Veszprém és Győr közötti részről keresek uni/aktiv pasit vagy párt.Csak aki el is jön és meg is dugna! Olvass adatlapot.Péntek este és szombat délelőtt hely is megoldott!

Kaposváron keresek olyan diszkrét hellyel rendelkező partnereket( elsősorban hölgyek, párok) akit izgatna ha kiverhetnék a farkam.Nem vagyok független, privin keress. Viber, gmail chat van. Kép ha en is kapok.Esetleg ilyen kisebb baráti társaság is irhat. Figyelem melegetek tiltom!
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !/…Közelből csak ha lehet ! ////////////////
Sziasztok,
50+ hölgyekkel illetve párokkal ismerkednék átlag feletti mérettel rendelkezem.
Csak akkor írj, ha komolyan gondolod.
Tamás
50+ hölgyekkel illetve párokkal ismerkednék átlag feletti mérettel rendelkezem.
Csak akkor írj, ha komolyan gondolod.
Tamás
Keresem azt a perverz vagy domináns Nőt aki felcsatolt műfárkára húzna és megdugná vele a szűz fenekem.Arra vágyom,hogy ebben a fordított szerepben nagyon meg legyek dugva.Érdekelne milyen érzés lehet amikor műfasz bennem van és a ritmust a Nő diktálja.
Beontèst kedvelô bi pasit, vagy pàrt keresek.Np
Sziasztok! Terhes hölgyet keresek akit lehet kényeztetni, masszírozni.
Sziasztok ! Én egy 55 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Hölgyet vagy párt keresek kölcsönös pisire , kor és alkat mellékes.
Adatlapunk alapján keresnénk egy sportos srácot a kalandhoz ( faszverés - mindenki -mindenkinek )
sziasztok hodmezo kornyékérol keresnenk perverz pasit aki tudna diszkret lenni!
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Keresek egy fiatal, 20 év körüli srácot, aki szeretné hogy a térdemre fektessem és elfenekeljem, utána pedig nagy kedvvel szopna.
Ha papa nem nyal szívesen válalak,légy mobilis higénia fontos...