Sziasztok! Dunakeszin ma délután lesz kint hölgy, vagy pár akikkel lehet ismerkedni?
Dél1 ma! Sziasztok ápolt normális férfi vagyok kedves,hölgyel párral ismerkednék. a nagy strandon ,és a Spiccen zöld fehér lepedőn leszek adatlapom fotóim vannak fent írjatok,vagy jelezzétek,ha ti is benne vagytok az ismerkedésbe.
Sziasztok.
Ma 16-18 óra körül, Duna egyes út, 104 km vagy Harcsáson mókára keresnék.
Szép napot.
Ma 16-18 óra körül, Duna egyes út, 104 km vagy Harcsáson mókára keresnék.

Szép napot.
Sziasztok. Gárdony ?
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy milyen magas a Duna vízállása a szentendrei szigetnél....?
Előre is köszi a választ!
Tudja esetleg valaki, hogy milyen magas a Duna vízállása a szentendrei szigetnél....?
Előre is köszi a választ!
Keresem azt a srácot akivel tegnap este NYÉKO TÓNÁL találkoztam.
Ha itt vagy irj rám légyszives!!!!!
Ha itt vagy irj rám légyszives!!!!!
Ma valaki Berény?
Sziasztok. Most valaki Sződliget Vác között?
Megy ma valaki innen Dél1re?
Sziasztok! A tegnapi fantasztikus nap után pénteken újra Délegyháza. Hölgyek, párok, ha ismerkednétek bátran írjatok üzenetet. ☺️ Szép napot mindenkinek!
Ma Balatonberényben, vagy Balaton körül csinos pár, Nő aki pasit keres?
Sziasztok. Ismerkednék párral.
Üdv. Tamás
Üdv. Tamás
Nyaral esetleg valaki Fiume környékén?
Zadar és 20 km- es körzetében szívesen ismerkednék lánnyal vagy párral. Pároknál is sok mindenben benne is lennék.
A mai napra (1 éjszakára) a Berényi naturista campingben, a mobilházakban nincs valakinek szabad szobája 2 főre? Ha esetleg lenne ilyen szabad kapacitás kérem privátba jelentkezzen.
Sziasztok szombaton normális lánnyal párral taliznánk Gárdonyi nudin.
Sziasztok szerda este 19 órakor berényi nudi melletti parkban első padnál leszek (ülök) kedves párral ismerkednék beszélgetnék. Szívesen vennem egy kedves pár közeledését, ápolt intelligens diszkrét 37 éves pasi vagyok.
Holnap holnap után délután nyéki tónál valaki? Nyitott vagyok Priviben írj
nyéken vannak még bátrak, szabadsexuálisok? nem homo nem leszbi hanem a z intim imádata mindegy mi az punci vs farok?
Csak ügyesen..
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 13. kedd 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 13. kedd 16:56
Törölt felhasználó (4729963)

Holnap újból berény.
hárman érkezünk 2 fiú 1 lány társaságában .nekik az első lesz