Gàrdonyi nudizàshoz keresek ffi partnert/tàrsat akivel èvente nèhàny alkalommal közösen kilàtogatnànk.Lehetsz kezdő is, autóm van.
Sziasztok. Sződligetnél van valaki?
Fejér megyében keresek jó nudis helyet
Sziasztok! Budapest vagy közvetlen környékén ma nudizik valaki akit meg lehetne lepni?
Sziasztok.
Hétvégén volt már mozgás Nyéken?
Hétvégén volt már mozgás Nyéken?
Mi tervezzük hogy megyünk...
(Ez egy válasz nudewalk18 üzenetére (2025. 04. 21. hétfő 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 21. hétfő 11:51

Szikire tervez valaki menni a megyéből? Csatlakoznánk,csatlakozhatnátok!
Sziasztok! Algyőn volt kint valaki?
Sziasztok! Dunakeszin strandon van már élet? Kinéznék holnap…
A 4 es könél ahogy menyünk tiszauj felé jobra! Ott a mellék utskon! De be jelölnélek titeket én is!
(Ez egy válasz Teniszező üzenetére (2025. 04. 21. hétfő 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 21. hétfő 15:52

Nyéken merre érdemes keresni a bi- meleg pasikat? Gondolom van olyan hely ahol ők napoznak. Csatlakoznék
Nyéken merre érdemes keresni a bi- meleg pasikat? Gondolom van olyan hely ahol ők napoznak. Csatlakoznék
Nyéken már van kint valaki?
Xpovi duna partonon van. Fotnal
Csak egy út vezet le a dunapartra Sződliget után balra leérsz a partra ott balra fordulsz kb 200m és látni fogod.
(Ez egy válasz Gabesz3012 üzenetére (2025. 04. 21. hétfő 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 21. hétfő 12:28

Sziasztok valaki tudna segíteni? Sződliget Vác közt hogy talalom meg s nudi reszt?
27-én ki hova megy napozni?
Sziasztok! Nyékládházàn pár?
Sziasztok valaki tudna segíteni? Sződliget Vác közt hogy talalom meg s nudi reszt?
Írtam priviben
(Ez egy válasz nudewalk18 üzenetére (2025. 04. 21. hétfő 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 21. hétfő 11:51