Sziasztok délután lehet hogy leugranánk az M9 re ha jó idő lenne szívesen találkoznánk pártokkal fiúkkal 50 alattiakkal
Sziasztok! Debrecen környékén van csendes nyugodt nudis hely?
Hello Szeged!
Sziasztok! 23-27-ig Szikin leszek, szívesen ismerkedem hölgyekkel, párokkal.
Sziasztok! 23-27-ig Szikin leszek, szívesen ismerkedem hölgyekkel, párokkal.
A hozzászólásokat látva nem.maradtam le semmiről.
)))))
)))))
Nudizáshoz hölgyet, lányokat, párt keresek!
M9 es hídnál van nudi ott jó szokott lenni szoktam kijárni haverral meg csajjal is
(Ez egy válasz Marcsieskrisztian2026 üzenetére (2026. 07. 21. kedd 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 21. kedd 10:11
Sziasztok Dunakeszi nudin jart mar valaki es jart sikerrel ?
Sziasztok Dunakeszi nudin jart mar valaki es jart sikerrel ?
Szia sziasztok. Olyan párt vagy kíváncsi hölgyet keresek aki akik benne lennének olyanban hogy egy szimpatikus pasi a holgy tágra ravélvez csak esetleg simogatás jöhet szóba es raelvezes ha van olyan aki benne lenne az írjon privát üzenetet Nógrád és Pest megye környékén.
Sziasztok!
Szóló hölgyet v.párt keresek Ányás-i Kanyar naturista kemping övezetbe járok.
Szóló hölgyet v.párt keresek Ányás-i Kanyar naturista kemping övezetbe járok.
Sziasztok
Vasárnap délután Balatonberényben ismerkednék
Moto
Vasárnap délután Balatonberényben ismerkednék
Moto
Sziasztok Berényben és környéken ismerkednék párral kellemes időtöltéshez kedves megbízható diszkrét pasiként.
Nem állok senki pártján ahogy az utánam szóló is mondta hogy el nyomjátok a
2026. 07. 20. hétfő 19:25
fó
témáját és ez ami zavart engem és még szerintem sokunkat is
(Ez egy válasz YoungCoupleSW üzenetére (2026. 07. 20. hétfő 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
ru alf
m alf
eredeti
Az zavar, hogy kiállunk magunkért? Meg mindenki nevében beszélsz? Ne mond már, hogy annak a pártján állsz aki úgy gondolja rendben van, ha valaki másokat zaklat. Tekerd már vissza kicsit a
fó
, szerintem nem ez az első eset, hogy valakinek elege van az ilyen emberekből. Emberünknek még az is probléma ha nem írnak vissza a kéretlen ajánlataira.
alf
ru alf
mo alf
t
Bocs, hogy beleszólok, de itt még válasz sem volt, nemhogy nemleges válasz!!!!!!
A vitaindító hozzászólásom ez volt: "Ettől függetlenül az illem és a tisztelet alapján (ha már valaki veszi a bátorságot, energiát fektet belé és rátok ír) elvárható lenne, hogy az érdeklődő üzenetekre legalább nemleges választ küldjél. Bár tudom, hogy ez mai abnormális világban már nem jellemző. Ugye?"
No comment. (Ez egy válasz Lenzo77 üzenetére (2026. 07. 20. hétfő 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 20. hétfő 21:11
A vitaindító hozzászólásom ez volt: "Ettől függetlenül az illem és a tisztelet alapján (ha már valaki veszi a bátorságot, energiát fektet belé és rátok ír) elvárható lenne, hogy az érdeklődő üzenetekre legalább nemleges választ küldjél. Bár tudom, hogy ez mai abnormális világban már nem jellemző. Ugye?"
No comment. (Ez egy válasz Lenzo77 üzenetére (2026. 07. 20. hétfő 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Szerintem az is sokat segítene ha a kit keresek rovatban is csak a bi párt jelölnétek meg! Az sok félreértést kizárna,és lehet akkor kevesebb kéretlen üzenet érkezne! Mondjuk ez nem jogosít fel senkit arra hogy ne fogadja el a nemleges választ! Bocs hogy beleszóltam ez csak jó tanács akár lenni! Sok pasi van aki heterónak írja magát de közben be van jelölve hogy meleg fiút is keres! A tiétek is hasonló eset! A bemutatkozó szöveg nem passzol a keresési feltételekkel!
Pénteken valamelyik észak komáromi nudin leszek, a Monostori híd alatt vagy a Harcsáson. Ha van kedved csatlakozni, először nézd meg az adatlapomat és ha megfelel, írj üzenetet.
Sziasztok? Békés, hajdúbihar környékén? Nudizási lehetőség van ilyenkor? Esetleg vadnudi?
Sziasztok! Szerintem az is sokat segítene ha a kit keresek rovatban is csak a bi párt jelölnétek meg! Az sok félreértést kizárna,és lehet akkor kevesebb kéretlen üzenet érkezne! Mondjuk ez nem jogosít fel senkit arra hogy ne fogadja el a nemleges választ! Bocs hogy beleszóltam ez csak jó tanács akár lenni! Sok pasi van aki heterónak írja magát de közben be van jelölve hogy meleg fiút is keres! A tiétek is hasonló eset! A bemutatkozó szöveg nem passzol a keresési feltételekkel!
(Ez egy válasz YoungCoupleSW üzenetére (2026. 07. 20. hétfő 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 20. hétfő 20:09
Mi nem reagáltunk a f*szságaira jó darabig.Eleve nem szentelünk ilyeneknek figyelmet, pont ezen volt ugyebár megsértődve, mert már választ sem kapott. Utánna még két párba belekötött, meg is kapta a figyelmünket, ha már ennyire pedálozik érte. A
fó
társkeresésről szól ugyebár. Szerintem egyet érthetünk abban, hogy nem sok szingli nő használja. A párokat meg nyilvánvalóan zavarja , hogy olyanok üzeneti közt kell keresgélnie akiknek rá sem kellett volna írniuk. Szerinted mi a jobb megoldás, megértetni a szingli pasikkal, hogy ne zaklassák az olyan párokat akik nem keresnek jelenleg szingli pasit, vagy megvárni míg szépen lassan a társkeresőben csak szingli pasik maradnak aztán ajánlgathatják magukat egymásnak?
alf
ru alf
m alf
a
Mi nem reagáltunk a f*szságaira jó darabig.Eleve nem szentelünk ilyeneknek figyelmet, pont ezen volt ugyebár megsértődve, mert már választ sem kapott. Utánna még két párba belekötött, meg is kapta a figyelmünket, ha már ennyire pedálozik érte. A
2026. 07. 20. hétfő 19:33
fó
társkeresésről szól ugyebár. Szerintem egyet érthetünk abban, hogy nem sok szingli nő használja. A párokat meg nyilvánvalóan zavarja , hogy olyanok üzeneti közt kell keresgélnie akiknek rá sem kellett volna írniuk. Szerinted mi a jobb megoldás, megértetni a szingli pasikkal, hogy ne zaklassák az olyan párokat akik nem keresnek jelenleg szingli pasit, vagy megvárni míg szépen lassan a társkeresőben csak szingli pasik maradnak aztán ajánlgathatják magukat egymásnak?
(Ez egy válasz majerarpad üzenetére (2026. 07. 20. hétfő 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
ru alf
m alf
a
Szerintem is folytassátok privátban, mert nem ez a
Ezzel a nyilvános eszme cserével elnyomjátok a
Sajnos mindenhol találhatóak nem megfelelő emberek. Ezek nem szűrhetőek.
Ezt mindenkinek maga kell kezelnie.
Bele kell törődni.
Ez van, sajnos.
Lehet róla vitatkozni, de semmi értelme.
fó
. alf
ru alf
m alf
témájaEzzel a nyilvános eszme cserével elnyomjátok a
fó
témáját. alf
ru alf
m alf
eredetiSajnos mindenhol találhatóak nem megfelelő emberek. Ezek nem szűrhetőek.
Ezt mindenkinek maga kell kezelnie.
Bele kell törődni.
Ez van, sajnos.
Lehet róla vitatkozni, de semmi értelme.
Sziasztok! A héten délutánonként a Nyéki nudira fiatal (22) srácként keresnék fiút/párt közös időtöltésre. Korhatár nincsen.
Várom az üzeneteket
Várom az üzeneteket
Ez jóóóó
(Ez egy válasz Nono1978 üzenetére (2026. 07. 20. hétfő 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 20. hétfő 19:55
Ramazottit tavolitsatok már el...
Kis hírnév megvolt ,most már nem kíváncsi senki rá ...
Ramazottit tavolitsatok már el...

felpa

pier7273