Balatonberényben nudin most ismerkednék
Nyéken hölgy/pár aki társaságot keres ?
Hello, ma délután az észak komáromi Harcsáson leszek, a nudin. Ha van kedved ismerkedni, beszélgetni stb. Mielőtt irsz nézd meg az adatlapomat légyszi.
Berénybe ismerkednénk nagyon csinos kezdő barátnőmmel,jó fej,sportos fiatal párokat keresünk…
Üdv lehet jönni hozzám nyaralni pihenni kikapcsolódni nyékládházára a tavak városába, gyönyörű tavak tiszta átlátszó víz van itt nálunk, lehet strandolni supozni napozni akár meztelenül is napozhat aki szereti. Egy szobám van plusz egy ággyal, Tiszaújváros termál 20 percre van autóval, miskolc Tapolca barlangfűrdő 20 perc és Lillafüred vízesés palota Szálló bükk is. Gyere élvezd a nyarat nálam ingyen, nem királyi lakosztály de ezért nem kérek semmit. Sütés főzési lehetőséggel az udvaron is. 40+os aktív normális életet élő erekesszékes talp láb és svéd frissítő masszőr srác vagyok.
Ma Délegyháza nudi pár pasi kimegy?bi pasi vagyok
A sunaparton izgalmas lehet...
(Ez egy válasz Dodi66 üzenetére (2026. 08. 04. kedd 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 04. kedd 08:43
Ma mennek nudizni budapesten vagy del-pest kornyeken. De nem tudok helyet ahol esetleg lehetne sunaparton vagy valahol eldugott hely. Tudnatok ajanlani? Uzibe varom a helyeket
Ma mennek nudizni budapesten vagy del-pest kornyeken. De nem tudok helyet ahol esetleg lehetne sunaparton vagy valahol eldugott hely. Tudnatok ajanlani? Uzibe varom a helyeket
Sziasztok! Pontosan mit jelent hogy északi? A bajai oldal északi része?
(Ez egy válasz Egymáselőttire üzenetére (2026. 08. 04. kedd 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 04. kedd 07:42
Lehet ,hogy mi szerencsések voltunk. Szombaton 8 pár meg kb 5-6 pasi volt. De előtte az eszeki oldalon voltunk. Ott egy pasi kukkolt meg veregette a répát a bokrok között. Vadnudi az ilyen.. bármi előfordulhat.
Szentendrei 50-es nudista pár 40 feletti, sportos, kisfarkú, enyhén bi nudistatársat keres... függetlenség előny az esetleges közös programok miatt! (Fotó nélkül nem tudjuk milyen vagy)
Randizzunk...
Randizzunk...
Augusztus közepén Valaltán leszünk.
Szívesen ismerkednénk kint egy nem dohányzó párral.
Szívesen ismerkednénk kint egy nem dohányzó párral.
Bocs északi oldal akart lenni.
(Ez egy válasz Egymáselőttire üzenetére (2026. 08. 04. kedd 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 04. kedd 07:42
Lehet ,hogy mi szerencsések voltunk. Szombaton 8 pár meg kb 5-6 pasi volt. De előtte az eszeki oldalon voltunk. Ott egy pasi kukkolt meg veregette a répát a bokrok között. Vadnudi az ilyen.. bármi előfordulhat.
(Ez egy válasz Pajkoshármas üzenetére (2026. 08. 03. hétfő 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 03. hétfő 19:50
Mostanában kb. 80 % meleg/biszex pasi és 20% pár.
Legutóbb 4 meztelen pasi jött ki egyszerre, együtt az erdőből,amikor mentünk le a partra.
Gondolj, amit akarsz...
Legutóbb 4 meztelen pasi jött ki egyszerre, együtt az erdőből,amikor mentünk le a partra.
Gondolj, amit akarsz...
Sziasztok ! 36 éves heteró szóló férfi vagyok, ma Nyéken leszek 10-15-ig szívesen barátkoznék hölggyel/párral.
Sziasztok! Tegnap a Dunakeszi nudin történt a tragédia?:/
Szombathely környékén privàt kertben nudiznék..helyes pasi vagyok.
Ma udvari nudis napot tartok! Ki csatlakozna?
M9 nudit megnèznènk, mikor èrdemes oda kimenni?.Esetleg pàr aki felfedeznè velünk,vagy megmutatnà nekünk?
Sziasztok! Gárdonyba leszek a mai nap! Szívesen ismerkednék párokal! 36 éves igényes potens tiszteletudo udvarias Hetero vagyok!
Hányóra fele mentek ki pénteken ?
(Ez egy válasz Tonny 02 üzenetére (2026. 08. 03. hétfő 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 03. hétfő 16:06
Sziasztok! Pénteken nem lesztek kint a tón? Mik is el megyünk penteken

felpa

festo1
Viktoria C