Sziasztok 18-56 éves korig keresek hölgyet orális dolgokra anyagiakban támogatlak Hatvan -Bp ig csak komolyak írj privit meg adom a számom vagy fel hivlak
Sziasztok!
Szerda estére keresek Budapesten hellyel rendelkező párt, akiket kukkolhatnék szex közben! Ha szeretnék akkor be is szállok. Kor és testalkat nem számít!
Írjatok bátran levelet!
Szerda estére keresek Budapesten hellyel rendelkező párt, akiket kukkolhatnék szex közben! Ha szeretnék akkor be is szállok. Kor és testalkat nem számít!
Írjatok bátran levelet!
Sziasztok!Holnap reggel..de.párboz csatlakoznék!Bp.!
Pèntek dèlután,Linzből Szèkesfehèrvárra,utazom,csatlakozik valaki??
18éves srác partnert keres magának! Budapest, sülysáp, nagykáta, tápiószecső és szomszédos városok/falukból! Nem gond ha kezdő vagy, ha szűz az sem baj. Elsősorban hölgyet keresek, illetve férfit is titkos vágyaim megéléséhez!
KÉPPEL RENDELKEZŐKNEK VÁLASZOLOK CSAK!

19 óra körül indulok Bp-ről Kecskemét felé. Lenne útitárs?
Július 24-augusztus 4 közötti horvátországi(Rovinj) nyaralásomhoz keresek női partnert. Mindent én állok. jelentkezni privátban, képpel
Valaki nem akar ma menni Szegedrol Pestre? Esetleg Kecskemét? Délután indulok, helyem van wink jelentkezz privatban ha érdekel. 26 éves pasi vagyok
Sziasztok! Április 28-án szombaton Balatonkörre keresek egy csinos, kitartó bicajos lányt, akivel közösen megtennénk a 206 km-t.
helló! 19 óra körül megyek Balatonkeneséről Bp. és 21 óra körül vissza.
Érdekel valakit?
Érdekel valakit?
Sziasztok Tamás vagyok 38éves masszőr pasi keresek párokat,lányokat,asszonyokat ma délutáni talira.Hatvan,Aszód és környéke utazni tudok irj privit meg adom a számom
Sziasztok!
Péntek reggel indulok Kecskemétről Pest és Zalaegerszeg vonalon,valakinek van kedve gyors orálhoz útközben jelezzen.
Péntek reggel indulok Kecskemétről Pest és Zalaegerszeg vonalon,valakinek van kedve gyors orálhoz útközben jelezzen.
Ma este valaki Csorna, Győr Budapest irányába?
Holnap reggel (04.10.) fél 9es indulással valaki Győrbe?

Holnap reggel (04.10.) fél 9es indulással valaki Győrbe?

Sziasztok ! Szombaton 24 én swinger buliba megyek vidékre !Budapestről ki tart velem ?
Ma fel5, 5 körül valaki Székesfehérvár, Budapest?
Holnap délelőtt 9 körül indulok Pestről Szekesfehervarra, illetve fél 5-5 felé vissza. Akit érdekel írjon
ugyanez igaz keddre, csak ott 7 órás indulással

holnap Kecskemét - Miskolc vonalon utitarsat keresek
Szia!
4 nap Prágába ki kísér el?
Kedves, vidám nőt keresek, április 16-19-ig. Természetesen az utat, és a szállást én állom.
Itt, vagy viberen tudsz írni
205223227
u.i.: mivel kevés az időnk, ezért gyors ismerkedésre lenne szükség szerintem
4 nap Prágába ki kísér el?

Itt, vagy viberen tudsz írni

u.i.: mivel kevés az időnk, ezért gyors ismerkedésre lenne szükség szerintem