oszkar telekocsi,és nem kell hálálkodnod vazze
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 03. 18. vasárnap 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 18. vasárnap 16:46
Törölt felhasználó (930676)

sziasztok! holnap mennék vonattal debrecenből pestre. Ha valaki el tudna vinni kocsival, fiú vagy lány, hát hálálkodnék :P
sziasztok! holnap mennék vonattal debrecenből pestre. Ha valaki el tudna vinni kocsival, fiú vagy lány, hát hálálkodnék :P
Holnap kilenc óra körül indulok Tatabányáról Miskolcra. Ha valaki épp arra menne, szívesen elviszem némi km díjért.
Sziasztok fiúk ki jön a strand fesztiválra augusztusban?

Sziasztok, hölgyet, hölgyeket keresek Zalaegerszeg és környéke - Budapest vonalon aki nem vetné meg közeledésem utazás közben.
Sziasztok. Március 31-én reggel 8 körül indulnék Budapestről Pécsre. Amennyiben lenne egy kedves hölgy aki csatlakozna szívesen hoznám magammal. Jelentkezni privátban. Vissza fuvar pedig április 2.
Sziasztok!
Március 23-ai hétvégét Demjénben töltjuk. Kölcsönös szimpátia esetén szívesen ismerkednénk.
Válaszokat privátban légy szíves.
L&M
Március 23-ai hétvégét Demjénben töltjuk. Kölcsönös szimpátia esetén szívesen ismerkednénk.
Válaszokat privátban légy szíves.
L&M
Holnap délután Miskolci induláshoz utitársat keresek! Miskolc-B.p. útra! Hölgyeim!!!54/178/76 ne. nemdohányzó pasas vagyok.
Sziasztok...ahogy elnézem..hamarabb találok egy tűt meg a szénakazalban..mint itt egy útitársat...

Sziasztok Tamás vagyok 38 éves masszőr pasi,lányokat,asszonyokat keresek minden jóra kor alkat nem számit privát ba várom a válaszokat.
Sziasztok ! vasárnap 11-én kb 18:00 körül, Budapestről , Miskolc irányába indulok, ( kitérőt tehetek..) egy vagy több Hölgy, esetleg pár csatlakozik hozzám..? jelige: a remény hal meg utoljára ...
e.mail: vvallakii@gmail.com

Szia mindenki
Ma, márc 6 reggel oda, vslamikor vissza, Bp Kecskemét Bp utitársat, társakat befogadnék, Pár, Hölgy személyében. Minden megoldás érdekel

Minden páratlan héten reggel keddi nap 08 óra körül Pécsről - Baja - Szeged - Békéscsaba.
Március 5.én megyek Olaszorszagba ki tart velem lányok asszonyok 18-60 éves korig? Mindent én állok
Sziasztok,
Kedden utazok Graz-Liezen-Radstadt-Schladming-Saalfelden-Kitzbühel útvonalon.
Esetleg valaki útitársnak? Kisebb kitérő lehetséges lenne.
Kedden utazok Graz-Liezen-Radstadt-Schladming-Saalfelden-Kitzbühel útvonalon.
Esetleg valaki útitársnak? Kisebb kitérő lehetséges lenne.
Sziasztok! Ma délelőtt, hölgy? Eger-Budapest-Pécs vonalon? Pár kedvéért kisebb kitérőt is teszek...
privátban keressetek, köszi.

Sziasztok!
Március 16. -án ( pénteken) Szekszárdról mennék Budapestre, a fuvarért természetben fizetnék, megegyezés szerint...
: )
Március 16. -án ( pénteken) Szekszárdról mennék Budapestre, a fuvarért természetben fizetnék, megegyezés szerint...
: )
40-es csinos csaj utitársat keres Egyiptomba
Pécsen olyan Taxissal ismerkednék aki néha elvinne ide-oda. Cserébe a kedvére tennék. Esetleg néha mással is szexelnék a kedvéért..
Március végi Barcelonai kiruccanáshoz keresek szexéhes útitársat hölgyemény személyében 40éves korig szállás , útiköltség állom!