looking for friendly nudi-naturist couple with free room, saturday/sunday night (sleep and go)
suche freunde FKK paar ,mit frei zimmer fur somerstag/sonntag nacht(schlaf und go)
Egy párat, egy pár naturistát keresek, van egy szabad alvóhely. Július 21-22.
Alszom és megyek.
camping ok.
route : delegyhaza -velence(gardony)- balaton(east part)
onefairplay69@gmail.com
or private GG messege.
suche freunde FKK paar ,mit frei zimmer fur somerstag/sonntag nacht(schlaf und go)
Egy párat, egy pár naturistát keresek, van egy szabad alvóhely. Július 21-22.
Alszom és megyek.
camping ok.
route : delegyhaza -velence(gardony)- balaton(east part)
onefairplay69@gmail.com
or private GG messege.
Vrsarban lesz valaki a nudista kempingben a következő 10 napban?Privátban várunk választ.Párt keresnénk csere nélkül.
Sziasztok!
2018 Július 28-tól Augusztus 7-ig van foglalva nekem apartman horvátországban, rovinj belvárosában!
Egyedül megyek, örömmel venném ha egy vagy akár 2 hölgy vagy 1 pár csatlakozna hozzám. Mindent szabad, és mindent a szemnek(!), de semmi sem kötelező alapon!
Strandolási cél punta Kriza, a swinger nudista strand!
szóló hölgy jelentkezése esetén éttermi reggeli, ebéd, vacsora, kellemes esti programok, Olaszországi Velencei kirándulás mind rendelkezésre állnak, úgy hogy én rendezem mindet. Párok esetén szimpátia és megbeszélés kérdése!
Várom a jelentkezéseket!
Puszi a hölgyeknek: Péter
2018 Július 28-tól Augusztus 7-ig van foglalva nekem apartman horvátországban, rovinj belvárosában!
Egyedül megyek, örömmel venném ha egy vagy akár 2 hölgy vagy 1 pár csatlakozna hozzám. Mindent szabad, és mindent a szemnek(!), de semmi sem kötelező alapon!
Strandolási cél punta Kriza, a swinger nudista strand!
szóló hölgy jelentkezése esetén éttermi reggeli, ebéd, vacsora, kellemes esti programok, Olaszországi Velencei kirándulás mind rendelkezésre állnak, úgy hogy én rendezem mindet. Párok esetén szimpátia és megbeszélés kérdése!
Várom a jelentkezéseket!
Puszi a hölgyeknek: Péter
Nyaralási lehetőség hölgynek, párnak a Balaton északi partján.
Sziasztok! 21.-én (ezen a héten szombaton) Bogácsra megyünk. Esetleg volna pár ,aki csatlakozna hozzánk?? Csak PÁRT KERESÜNK!! Este egy kis buli, 4-es gabalyodás! Írjatok itt privát,vagy a neni35kari35@gmail.com címre!
További szép napot mindenkinek!!
Nat@Kar
További szép napot mindenkinek!!
Nat@Kar
Naponta járom az ország minden szegletét, Sülysápi indulással, érkezéssel, ha szeretsz utazni várom leveled.
Most hétvégére péntek - szombat ( 20-21 )-re keresnénk Balatonlellén vagy környékén éjszakára szállást ! Érkeznénk ketten a párommal pénteken 22 óra körül, és vasárnap 07-kor hagynánk el a szállást. Hetero férfi, vagy biszex hölgytagú pár jelentkezését várjuk, aki tudna nekünk ebben segíteni ! Szívesen töltjük a napot a vendéglátónkkal. Közös fürdés, beszélgetés, iszogatás ! Fizetést megbeszélhetjük ! Válaszokat kizárólag privátban kérjük !
sziasztok párok. közös nyaralás valaki?? mi eger mezökövesd, tiszató??? hajduszoboszló is szóba jöhet. mi csak párként
Elviszlek keszthelyrol BP re,fizetes termeszetben
Fiatal, közvetlen, bulizós párt keresek Görögországi nyaraláshoz. Még minden képlékeny.

Helló valaki lesz innen mondoconon?
Holnap Lajosmizseről Mórahalomra megyek.
Valaki csatlakozna hozám?
Valaki csatlakozna hozám?
Szia!! Ird már meg légyszi, miért lényeg a sötétitett kisbusz?????
(Ez egy válasz vukk101 üzenetére (2018. 07. 11. szerda 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 11. szerda 18:12

Sziasztok. 15.èn vasàrnapra utitàrsat keresek Münchentből Kecskemètig sötètìtett kisbuszal. 16.àn vissza. Vàlasz privàt üzenetben lègyszi.
Jul,21 indulunk Montenegroba, Esetleg valaki csatlakozna??
Sziasztok!
Wellneshez útitársat keresek hetero alapon egy csinos hölgy személyében 06.26-27-28 szállás Egerszalokon apartmanház. Költségeket állom, természetesen hozom viszem neked csak a jókedvet kell hoznod. Semmi se kötelező, de mindent lehet
Csók
C
Wellneshez útitársat keresek hetero alapon egy csinos hölgy személyében 06.26-27-28 szállás Egerszalokon apartmanház. Költségeket állom, természetesen hozom viszem neked csak a jókedvet kell hoznod. Semmi se kötelező, de mindent lehet

Csók
C
Sziasztok én egy 23 éves meleg 170 magas szőke hajú fiú vagyok és Egerszalókon vagyok a stranod keresek olyan fiút férfit akivel kint beszélgethetek, iszogathatok...... Várom a jelentkezőket!
Sziasztok
Jó pihenést nekzek és kultúrált jelentkezőket!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 13. péntek 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 13. péntek 16:16
Jó pihenést nekzek és kultúrált jelentkezőket!

Törölt felhasználó (1396652)

Sziasztok! Július 20-21.kén,Gyékényes,Csurgó,Nagyatád környékén keresünk szórakozási lehetőséget.
Ajánlatokat privát levélben várjuk.
Ajánlatokat privát levélben várjuk.
Holnap, azaz vasárnap (15-én) 11.00-kor tervezünk menni Tiszanánára nudizni
van esetleg még pár, aki jönne?
akár egy autóval is mehetnénk, mi Debrecenből indulunk
van esetleg még pár, aki jönne?
akár egy autóval is mehetnénk, mi Debrecenből indulunk
Sziasztok!Bp. környékén hölgy, pár társaságát keresem kerékpározásra. Kommunikáció privátban!
Sziasztok!Horvátországi /Koversada Fkk kemping/ nyaraláshoz keresek max 2 főt hölgyek személyében.A szállás nagyon szép helyen jól felszerelt apartmanban lenne aug25-szept1 -ig.Utazást saját autóval megoldjuk.A szállásért nem kell fizetnetek az rendezve lett csak 2fő egyéb okokra hivatkozva visszamondta, ìgy buknám az egészet ìgy gondoltam keresek hozzá partnert.Várom jelentkezéseteket!