Sziasztok! A XXIV. Balatonkör kerékpáros túrára, 2023. május 13-14 (Zamárdiból indulva) között a teljes kör távra keresek partnert, elsősorban nőt vagy párt, esetleg pasi társat (hetero alapon!). Akár szállással együtt. Írj üzenetet, ha aktuális lehet.
Keddenként szoktam feljárni Budapestre Veszprémből. Hölgyet szívesen fuvaroznék
Holnap valaki zalaegerszeg salzburg között utazna ? Délután indulok
Sziasztok!
Gyula, március 22-től?
Gyula, március 22-től?
Rovinj Punta Kriz!
Sportos 50-es férfi keres Horvátország Rovinj-i nyaralásra tengert napfényt nudizást kedvelő hölgyet. A költségeket állom.Kölcsönös szimpátia esetén további (Pl. Kanári szigetek) utazások is szóba jöhetnek.
Sportos 50-es férfi keres Horvátország Rovinj-i nyaralásra tengert napfényt nudizást kedvelő hölgyet. A költségeket állom.Kölcsönös szimpátia esetén további (Pl. Kanári szigetek) utazások is szóba jöhetnek.
Sziasztok 37/43 éves pár vagyunk mai nap 11:30 Hatvan-Nyíregyháza utitarsat keresünk pár illetve hölgy személyében privatba írj írjatok vissza hivunk
Holnap reggel indulunk Bp-Veszprém-Rédics-Maribor-Ljubljana-Trieszt-Venezia-Brescia- -Piacenza-Genova-Monaco-Marseille-Barcelona-Madrid-Gibraltár, igényes párt sz8vesen magunkkal vinnénk.
egy szexi hölgyet elvinnék egy wellness hétvégére, szexért cserébe
Sziasztok,
Ma 10 kor indulok Budapestről Sopron, Graz fele. Lany, pár csatlakozhat.
Ma 10 kor indulok Budapestről Sopron, Graz fele. Lany, pár csatlakozhat.
Keresek partnert akinek Gyöngyösön van egy vagy több éjszakás üzleti útja,vagy itt pihen picit.
Szerdán (8-án) Budáról Tatabányára útitársat keresek, kb. 14 órakor indulok. Privát üzenetben keress

Sziasztok Cegléd - Debrecen közöt pár szivesen elviném.
Sziasztok! Hétfőn dél körül indulok Pécsről Üllőre. Útitársat keresek hölgy személyében.
Tudom, hogy még kicsit messze van az igazi tavasz, vagy éppen nyár, de kis wellness, vagy egy hosszú hétvége lehetőségét szívesen meghallgatnánk valakitől! Ha megoldható akkor nem az ország másik végéből!
Mondjuk max. 100-150 km távolságra Pécstől!
Mondjuk max. 100-150 km távolságra Pécstől!
Május hónapban Miskolctapolcán, ill a környékén szálláslehetőséget keresnénk..
Május hónapban Miskolctapolcán, ill a környékén szálláslehetőséget keresnénk..
Február 9 vagy 10én megyek hazza Hollandiából Tiel Németországon keresztül Szolnokra egyedül még egy utast fel tudok venni.irj privátba.
Február 9 vagy 10én megyek hazza Hollandiából Tiel Németországon keresztül Szolnokra egyedül még egy utast fel tudok venni.irj privátba.
Sziasztok!
Február 8-11 között Roglán leszek a Rogla hotelben. Ha innen lesz ott más is és akar találkozni, szívesen veszem.
Elsősorban nőhöz, vagy párhoz csatlakoznék. Választ privátban kérem.
Február 8-11 között Roglán leszek a Rogla hotelben. Ha innen lesz ott más is és akar találkozni, szívesen veszem.
Elsősorban nőhöz, vagy párhoz csatlakoznék. Választ privátban kérem.
Üdv
04. 27- 05.01 között 4 éj foglalva van Hotel Pinija-ban. Partnerem lelépett. Így utitársat keresek..már ha van itt eggyáltalán hölgy
04. 27- 05.01 között 4 éj foglalva van Hotel Pinija-ban. Partnerem lelépett. Így utitársat keresek..már ha van itt eggyáltalán hölgy