Vasàrnap Debrecenből megyek Pestre . Szívesen el viszek hölgy partnert.
Túrázni én is szeretek. Csak kéken és csak párban tudjátok elképzelni a természetet? Ha nem, akkor beszélgethetnénk programokról, elképzelésekről. Gábor
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 02. hétfő 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 02. hétfő 14:01
Törölt felhasználó (4284142)

Van itt pár aki az országos kéktúrát csinálja.
Van itt pár aki az országos kéktúrát csinálja.
Sziasztok holnap reggel Ferihegyrol 8 utan indulok Debrecenbe ha valakit erdekel
Ma az-az 12.29 megyek Tiszaújvárosból Nyíregyházára ha esetleg valaki szeretne csatlakozni ( épp arra van dolga stb.) szívesen elviszem
Valaki 30-an Keletitol -Miskolcra?
Leg inkabb aktiv ferfira gondolok
Nem lenek halatlan!!
Leg inkabb aktiv ferfira gondolok
Nem lenek halatlan!!
Ma este Bécsből el tudok vinni 2 főt Budapestre, mindenféle elköteleződés nélkül
Férfit is csak no homo

Sziasztok.
25-én Bajáról megyek Budapestre. 51-es mentén, aki csatlakozna.. Privát üzenetet írjon.
Boldog Karácsonyt.
25-én Bajáról megyek Budapestre. 51-es mentén, aki csatlakozna.. Privát üzenetet írjon.
Boldog Karácsonyt.
Sziasztok.
Most indulok Pestről Bajára. 51-esen valaki csatlakozna?
Privrivát üzenetet írj kérlek.
Most indulok Pestről Bajára. 51-esen valaki csatlakozna?
Privrivát üzenetet írj kérlek.
LONDON - Szívesen meghívlak szimpatikus hölgyet vagy házaspárt hosszabb hétvégére Londonba.
Sziasztok.
Keresek egy csinos nőt aki eljönne velem a tél folyamán egy egzotikus országba nyaralni.Utazás költsegét én fizetem.
Keresek egy csinos nőt aki eljönne velem a tél folyamán egy egzotikus országba nyaralni.Utazás költsegét én fizetem.
Hello. 12-16 óra közt az M6 autópályán leszek. Valaki nem szopna viszonzás nélkül?
Sziasztok! December 19-én hétfőn reggel megyek Bajáról Szegedre, majd délután vissza. Szívesen elvinnék hölgyet, vagy párt kortól függetlenül. Cserébe csak puncit nyalnék, vagy farkat szopnék.
December 26-an reggel indulok Mezokovesdrol-Gyorbe.
Szivesen elvinnek Part,Holgyet,Aktiv ferfit!
Szivesen elvinnek Part,Holgyet,Aktiv ferfit!
Délutàn indulok Budapestről Nyiregyre
Sziasztok! Hétfőn reggel indulunk Nyíregyházáról Győrbe, délután vissza, ki tart velem, hölgy vagy pár?
Ma késő delután Veszprém Budapest útvonalon szívesen elvinnék egy hölgyet
Sziasztok. Keresünk az adatlapunk szerint. Köszönjük, hogy elolvasod...
Sziasztok holnap reggel Győr - budapest -Szolnok majd délután vissza .
Sziasztok. A két ünnep közötti időre keresünk jakuzzis szállást a feleség szülinapjára. Illetve 2-3 jóképű pasi csatlakozhatna hozzánk.