Szőrös muffot nyalnék kocsimban
Sziasztok
Febr 20-án délután siófok -budapest útvonalon elvinnék lányt ,bi srácot esetleg párt!
Febr 20-án délután siófok -budapest útvonalon elvinnék lányt ,bi srácot esetleg párt!
Körmend kke ma reggel?
Február 2-án,esetleg 3-án Budapestről Sopronba megyek autóval. Örömmel fogadnék egy exhibicionista hölgyet utitársnak...
Sziasztok, vasárnap reggel ( 2015.02.01-én ) 7 órakor indulok budapestre, csatlakozik hozzám egy Nő...?

Hölgyet keresek Kecskemét környékéről! Akár támogatom is

Sziasztok Laca vagyok Február 14-én reggel Kedvesemmel Veszprémből Győrbe utazunk.Kellemes megjelenésű hölgyet keresünk,vagy egy nagyobb méretű biszex urat aki még kellemessé tenné saját és a mi utazásunkat is
Visszafelé Vasárnap jövünk . 0630 686-13-95

Sziasztok. Most szombaton dél körül utazok Pestről Győrbe.
Szívesen vinnék magammal hölgyet, hölgyeket, párokat. 3 hely van.
Kedden pedig Győrből Ausztrián majd Németországon keresztül a német-Svájc-Osztrák hármas határ közelébe, ekkor 2 szabad helyen van.
Indulás előtt nálad, vagy akár érkezéskor is eltölthetnénk egy kis időt együtt kellemesen, túl az útközbeni apróbb játékos pillanatokon.
Szívesen vinnék magammal hölgyet, hölgyeket, párokat. 3 hely van.
Kedden pedig Győrből Ausztrián majd Németországon keresztül a német-Svájc-Osztrák hármas határ közelébe, ekkor 2 szabad helyen van.
Indulás előtt nálad, vagy akár érkezéskor is eltölthetnénk egy kis időt együtt kellemesen, túl az útközbeni apróbb játékos pillanatokon.

sziasztok holnap megyek békés röl mórra útitársat keresek lányok,nők társaságában!!! írjatok priviben reggel fél 7 kor indulok
Sziasztok ! 13.-án Budapestről mennék Pécs felé, szívesen fogadnám hölgyek társaságát =)
Sziasztok
Febr 20-án délután siófok -budapest útvonalon elvinnék lányt ,bi srácot !

sziasztok!Vasárnap reggel salgótarjánból 9 órai indulással Salgótarjánból B,pestre utazom nőt vinnék magammal aki sínesebbé tenné az utazást.írj tel számot visszahívlak.
Szombathely környékéről várom útitársnőm....a végállomás Lengyelország...vissza holnap,és Cseheknél megállva csütörtökön vissza Szombathelyre.....
Azt elfelejtettem,hogy ma este van indulás.. :-P
Sziasztok! Holnap délutàn Csorna,Pàpa,Győr körül valaki?
Kamionos keress,utitársat.
Sziasztok
Sziasztok, február 9-én (hétfő) reggel 8 óra körül indulok Miskolcról - Budapestre van egy vagy több Hölgy aki csatlakozna...esetleg pár...üdv