Sziasztok!
Egyiptomi 5* all inclusive nyaraláshoz keresek hölgyet/ hölgyeket!
Én 30-as jófej pasi vagyok, szeretem élvezni az életet és erre áldozni is hajlandó vagyok
Ha szívesen eltöltenél 1 hetet luxusban a vöröstenger partján Hurghadában, csak írj és megbeszéljük a részleteket!
Egyiptomi 5* all inclusive nyaraláshoz keresek hölgyet/ hölgyeket!
Én 30-as jófej pasi vagyok, szeretem élvezni az életet és erre áldozni is hajlandó vagyok

Ha szívesen eltöltenél 1 hetet luxusban a vöröstenger partján Hurghadában, csak írj és megbeszéljük a részleteket!
Hétköznap napközben motoros vagy autós kiránduláshoz, ebédeléshez, nudizáshoz, wellness fürdőzéshez, keresek igényes hölgyet akivel kötetlenül jól érezhetjük egymást. Semmire sem lesz gondod, csak érezd jól magad.
Keressük azt az igényes férfit vagy baráti társaságot aki Aug 30 és Szept 7 között, egyiptomi, vagy olasz útra vendégül látna hetero alapon. Csak privátban keress!
Valóban,sajnos nem az.
(Ez egy válasz Páros60 üzenetére (2022. 07. 28. csütörtök 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeptemberi egyiptomi nyaraláshoz keresek útitársat belevaló csaj, hölgy személyében (5 csillagos szálloda + all inclusive)
Kölcsönös elégedettség esetén az együttműködést folytathatjuk!
Kölcsönös elégedettség esetén az együttműködést folytathatjuk!
Szeptemberi Horvát Országi utazáshoz keresnék társat,vagy párt.Vagy ha lenne akkor kint valaki,akkor csatlakoznék szívesen.Cél Omis!
Sziasztok! Hétfőtől Isztriai-félsziget nyugati partjainál leszünk. Szívesen fogadnánk velünk közel egykorú párok társaságát

Szép napot!
Szívesen megismerkednénk egy olyan Komárom-Esztergom vagy Fejér megyei hölggyel aki elkísérne egy Hajdúszoboszlói wellness hosszú hétvégére. Részletek privátban
Szívesen megismerkednénk egy olyan Komárom-Esztergom vagy Fejér megyei hölggyel aki elkísérne egy Hajdúszoboszlói wellness hosszú hétvégére. Részletek privátban
Augusztus 5-től a Balaton déli partján leszünk párommal. Korunkbeli párokkal ismerkednénk kötetlenül.

Sziasztok!
Augusztus 7-13 között Horvátországba,Sibenik mellett,Brodarican leszünk!Szívesen ismerkednék párokkal!
Augusztus 7-13 között Horvátországba,Sibenik mellett,Brodarican leszünk!Szívesen ismerkednék párokkal!
Hétvégén már mi is ott leszünk remélhetőleg!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 28. csütörtök 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 28. csütörtök 12:37

Törölt felhasználó (4655768)

Hétfőn irány Punta Kriza!

Augusztus 4-től 7-ig mennénk Rovinjba a swinger partra. Utitársakat keresünk költség megosztással!
Privát üzeneteket várunk! Fiúk, párok!
Privát üzeneteket várunk! Fiúk, párok!

Mi vasárnap indulunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 28. csütörtök 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 28. csütörtök 12:37
Törölt felhasználó (4655768)

Egyedülállóként utitársként társulnék Balaton-part, vagy wellnesz-programhoz. Válasz privát üzenetben.
08.07 . Megyek Budapestről Stuttgartba 1 hölgyet el tudok vinni
Sziasztok paralia Katerini?
(Ez egy válasz velem üzenetére (2022. 07. 24. vasárnap 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Október elején egy hetes görögországi swinger vitorlázásra keresek lány/hölgy partnert. Mindenképp jelentkezz ha szereted a természetet, a felszabadult jó társaságot és a többes örömöket.

Aug 7-11 közötti időt szívesen töltenénk egy kellemes pár társaságában a Balaton partján!Akiknek lenne kedvük hozzánk,azok írjanak bátran!