Sziasztok! Keszthely, Hévíz környékèn vagyunk három napig. Csinos párral szívesen találkoznánk...

Ma delutan indulok Gyorbol -Miskolcra.
Bi aktiv ferfit szivesen elviszek.
Bi aktiv ferfit szivesen elviszek.
Holnap reggel Cegléd és Debrecen között fogadhatna valaki. Az adatlapom szerint
Bécsből jövök ma délután 3 körül, írjon aki csatlakozna.
Ez így igaz, és az Anaconda is nagyon jó!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 29. csütörtök 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 29. csütörtök 16:31
Törölt felhasználó (4655768)

Sziasztok!
Punta Kríz a legjobb Rovinjban. Mi is minden évben oda járunk és felejthetetlen napokat töltünk ott!
Érdemes elmenni!
Punta Kríz a legjobb Rovinjban. Mi is minden évben oda járunk és felejthetetlen napokat töltünk ott!
Érdemes elmenni!

Szombaton Pestről utazok Debrecenbe, kocsival. Lányt szívesen elviszek, kis kitérő nem probléma! Privátban keress.
Pénteken irány Visegrád... Wellness
Kamionos vagyok orszagba sokat utazom .szivesen utaznèk ugy hölgyel ha van rà esely hogy kamionba kicsit jatszunk egymàssal.
Holnap (10.20.) este vagy péntek (10.21.) reggel megyek Budapestről Szolnokra. Jönne valaki?
Én nekem semmi dolgom abban az időben, így ráérek!
(Ez egy válasz Goldengirl.Bp üzenetére (2022. 10. 17. hétfő 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 17. hétfő 11:28

Sziasztok!
Akad itt olyan férfi akinek nincs semmi programja december 20 és 25 között?
Sziasztok! 21-én délután indulok Komárom - Székesfehérvár - Dunaújváros - Kecskemét útvonalon oda-vissza. Esetleg lenne hölgy aki csatlakozna? Ha igen, írj privátban!
Holnap, 19-én reggel megyek autóval Pécsről Budapestre. Délután vissza. Szívesen elviszek valakit
Sziasztok!
Sziasztok lenne valakinek kedve velem ma esti fürdésre Ráckevére vagy szombaton Balloszögre jönni ?
Sziasztok holnap reggel indulok Győr-Budapest- Szolnok majd ott 1 órát leszek ha gondolod elviszlek vagy kisérj el.
Fiatal androgün fiu vagyok.
Nagy BIMBOUDVARos lanyt vagy part keresek. Pest megye
Nagy BIMBOUDVARos lanyt vagy part keresek. Pest megye
Valaki tartózkodik most kint esetleg cipruson ? Egy tali ?
Sziasztok! Holnap reggel indulok Sárvárra a fürdőbe szaunázni egész napra. Szívesen viszlek hozlak Zirc-Veszprém-Ajka környékéről. Itt jelezd ha jönnél.
Szia! Valamelyik októberi hétvégén kit érdekel egy kellemes wellness Észak-Magyarországon?
Szia! Valamelyik októberi hétvégén kit érdekel egy kellemes wellness Észak-Magyarországon?