Péntek reggel indulok Kecskemétről Debrecenbe. Útvonalon valaki? Vagy jöhetsz velem. Délután indulok vissza.
Sziasztok 2022.12.09 re keresek egy hölgyet akit elvihetek 4-5* os wellneszre! Kötötségek nélkül!! Minden költséget én állok. Érezzük jol magunkat. Jelentkezni privátba!!
Észak Mo., Észak alföldön tud valaki olyan panziót, vendégházat, magánszállást ahol van jakuzzi. Esetleg szauna és nyugodtan lehet meztelenkedni? Az nem baj ha más is ott van csak ne legyen nagy tömeg és tolerálják a meztelen szaunát és jakuzzit! buck
Sziasztok!Holnap valószínű Normafán illetve környékén leszek.Ismerkedni vágyó hölgy?
Péntek reggel indulok Grácból Kaposvárra , Zalaegerszegen keresztül. Ha valaki utazna. Vasárnap délután pedig vissza.
Sziasztok. Csütörtök reggel Budapest-Fehervar-Veszprém-Füred. Délben vissza. Ki tart velem?
42/178/85 pasi. Egyedül megyek…
42/178/85 pasi. Egyedül megyek…
Sziasztok Ma Győr környékéről megyek Budapest környékére. Ha valaki szinten menne elvihetem. 4-5 közötti indulással
Sziasztok! Ma Siófokról megyek fel pest irányába. Ha valakit érdekel vagy csatlakozna írjon bátran

Sziasztok 30 éves pasi vagyok Gödöllőröl, párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék, holnap kedd reggel Budapest és környékén, utazás nem gond, minden jóra nyitott vagyok, 17cm intim csupasz, nyalni imádó srác vagyok, képet küldök ha komolyan gondolják. Csak olyan írjon aki valóban talizni is akar☺️
Sziasztok
Hölgyet keresek kamionba valo ovszerel ha kell.
M1 bp 85 sopron fele megyek utana vissza ugyan igy.
Üzenet pr.
Hölgyet keresek kamionba valo ovszerel ha kell.
M1 bp 85 sopron fele megyek utana vissza ugyan igy.
Üzenet pr.
Hello hétfőn azaz nov 7-én megyek Orosházáròl Szombathelyre. Esetleg ha valaki csatlakozna írjon bátran bármit meghallagatok.
November 3-án Németország Freisingből utazom haza Magyarországra autóval, ha esetleg valaki szívesen csatlakozna, és közben egy kis kaland is belefér, akkor jelentkezzen.
Most indulok vissza
(Ez egy válasz szaczi üzenetére (2022. 10. 29. szombat 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 29. szombat 18:01

Holnap reggel Cegléd és Debrecen között fogadhatna valaki. Az adatlapom szerint
Sziasztok! Keszthely, Hévíz környékèn vagyunk három napig. Csinos párral szívesen találkoznánk...

Ma delutan indulok Gyorbol -Miskolcra.
Bi aktiv ferfit szivesen elviszek.
Bi aktiv ferfit szivesen elviszek.
Holnap reggel Cegléd és Debrecen között fogadhatna valaki. Az adatlapom szerint
Bécsből jövök ma délután 3 körül, írjon aki csatlakozna.
Ez így igaz, és az Anaconda is nagyon jó!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 29. csütörtök 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 29. csütörtök 16:31
Törölt felhasználó (4655768)

Sziasztok!
Punta Kríz a legjobb Rovinjban. Mi is minden évben oda járunk és felejthetetlen napokat töltünk ott!
Érdemes elmenni!
Punta Kríz a legjobb Rovinjban. Mi is minden évben oda járunk és felejthetetlen napokat töltünk ott!
Érdemes elmenni!

Szombaton Pestről utazok Debrecenbe, kocsival. Lányt szívesen elviszek, kis kitérő nem probléma! Privátban keress.
Pénteken irány Visegrád... Wellness