Sziasztok!
Augusztus 3 és 10 között lenne lány aki csatlakozna egy hármashoz Egyiptomban Hurghadán?
Augusztus 3 és 10 között lenne lány aki csatlakozna egy hármashoz Egyiptomban Hurghadán?
Erdélyben pár most???
Sziasztok!
Hölgy vagy pár,lenne kedvetek velem jönni horvátországban piheni egy hetet?
Hölgy vagy pár,lenne kedvetek velem jönni horvátországban piheni egy hetet?
Augusztus 4-től 7-ig mennénk Rovinjba a swinger partra. Utitársakat keresünk költség megosztással!
Privát üzeneteket várunk!
Privát üzeneteket várunk!
Sziasztok péntek estétől vasárnapig Zadar mellé utitársat keresünk aki velünk tartana ,
Hölgyet keresnék utasnak motorozni. Sportos, méretes pasi vagyok.
20 éves tapasztalat, írj üzenetet, ha érdekel.
20 éves tapasztalat, írj üzenetet, ha érdekel.
Biograd- ba vagyunk augusztus 1.- ig... ha lenne itt pár vagy hölgy , szívesen találkoznánk az esti órákban.
Micsoda meglepetés,hogy senki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 22. péntek 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 22. péntek 18:02
Törölt felhasználó (4675792)

Jövő héten megyek Kotorba. Lány,hölgy aki jönne ?
Szerdától,Zamárdiban leszek.4O.felett keresek,hölgyet.bi.párt,férfit.
Hotel Balatonban nincs valaki innen? Láttunk pár szimpi párt akikhez szivesen átmennénk

Szia!
Megismerkednék veletek szívesen. 43 éves, rendszeresen sportoló, ápolt férfi vagyok.
Pásztó mellett van egy igényes nyaralóm, ott lehetünk diszkréten, most szombaton 4barátommal leszünk, ha van kedve valakinek csatlakozni, írjon.
Párok, vagy hölgyek, ahol a szeretik a többest hetero alapon.
Balázs
Megismerkednék veletek szívesen. 43 éves, rendszeresen sportoló, ápolt férfi vagyok.
Pásztó mellett van egy igényes nyaralóm, ott lehetünk diszkréten, most szombaton 4barátommal leszünk, ha van kedve valakinek csatlakozni, írjon.
Párok, vagy hölgyek, ahol a szeretik a többest hetero alapon.
Balázs
Július 31- augusztus 7 közötti napokra keresek hölgyet vagy szimpatikus párt Balatonkenesei nyaralómba. Szeretnétek csatlakozni?

Rodoszon van most pár vagy srác?
Augusztus 01-től paralian leszünk, lesz innen valaki?
Augusztus 9-12 ig Balatoni nyaralashoz kikapcsolódás hoz keresek kedves nyitott hölgyet aki velem tartana. Igényes Férfi vagyok. Horvátország is szóba jöhet)
Szia!
A KRK szigeten nyaralunk, KRK-en vagy Punat-on az FKK beach-en leszünk, szívesen ismerkedünk párokkal.
A KRK szigeten nyaralunk, KRK-en vagy Punat-on az FKK beach-en leszünk, szívesen ismerkedünk párokkal.
Ha esetleg lesz valaki FKK Sovinjében 25-től, ne tartsa magában, szívesen ismerkedünk
)

Sziasztok!
Augusztus elején pár napot töltünk Keszthely környékén párommal. Szívesen ismerkedünk tartalmas órákra párral és vagy szóló pasival.
Augusztus elején pár napot töltünk Keszthely környékén párommal. Szívesen ismerkedünk tartalmas órákra párral és vagy szóló pasival.
Augusztusban London budapest vagy budapest london utazashoz keresek utitarsat , holgy vagy pàr szemelyeben!
Utitársakat keresünk augusztus. 4-5-töl 7-ig. Rovinjba a swinger partra. Az időpontban rugalmasak vagyunk.