Ma peströl szegedre? Kit vigyek le
Sziasztok. Ma delutan Ajkarol megyek Budaörs bevasarlo központokhoz es vissza. Valaki akinek szabad a délutanja? Belső üzit irj.
Hétfön peströl Szegedre délutàn kit vigyek le hölgyek?
Sziasztok
Utazok ma Pestről Szolnok, Kisújszállás felé. Hölgyek csatlakozását szívesen venném
2-3 között indulok
Utazok ma Pestről Szolnok, Kisújszállás felé. Hölgyek csatlakozását szívesen venném

2-3 között indulok
Holnap délelőtt megyünk a Balaton déli oldalára egy kis fürdőzésre ! Keresnénk magunk mellé egy hetero úrból, és biszex hölgyből álló nemdohányzó NEM túlsúlyos párt aki eljönne velünk ! Reggel megyünk, este jövünk ! Úti költségbe nem kell beszállni !
Sziasztok!
Ma reggel 8 kor Pestről indulok Füredre. Nyitott lány, par csatlakozhat...
Ma reggel 8 kor Pestről indulok Füredre. Nyitott lány, par csatlakozhat...
Jelentkezzen már az akinek egyszer is sikerült itt útitársat találni.Már sokszor próbálkoztam de még soha senki nem reagált.
Sziasztok. Szombat délután indulok, Budapestről és Karlsruhe az uticélom. Időm van bőven szimpatikus női utitársam keresem nem feltétlenül sex reményében! Szép estét mindenkinek!
Sziasztok!
Holnap reggel 8 kor Pestről indulok Füredre. Nyitott lány, par csatlakozhat...
Holnap reggel 8 kor Pestről indulok Füredre. Nyitott lány, par csatlakozhat...
Péntek 10:00 körül keneséről pestre megyek, hölgy lenne az útra?
Női utitársat keresek ma délutánra Szeged-Hódmezőv.-Szolnok-Hatvan útvonalra!
Sziasztok! Van kedve valakinek ma motorozni egyet?
Mondjuk Velencei tóra? Esetleg Gárdonyba?

Mondjuk Velencei tóra? Esetleg Gárdonyba?

Július 14-én pénteken reggel 5-6 körül indulok Dunakeszi-BP-Balatonboglár útra. Várom belevaló, csatlakozni vágyó Lány/Lányok, Hölgy/Hölgyek megkeresését privátban. ( 10-20km-es kitérő belefér )
Sziasztok!!Hétfő hajnalban indulok Lábatlanra.Érintem:Kaposvár-Balaton part-Székesfehérvárt.Valakinek dolga arra felé,elvigyem?
Holnap 13:00 indulassal, Pécel-Nagyréde utvalon valaki kis izgi talira?
Sziasztok!
25 éves hetero srác vagyok. Nem rég diplomáztam és most szeretnék új dolgokat kipróbálni, végül is ezért vagyunk itt!
Tehát, aki szivesen bevezetne egy "zöldfülüt" ebbe a világba, az írjon nyugodtan.
Kép csak üzenetben (arcnélkül)!
U.I:. Budapesten vagyok elérhető hétvégente vagy esténként.
25 éves hetero srác vagyok. Nem rég diplomáztam és most szeretnék új dolgokat kipróbálni, végül is ezért vagyunk itt!

Tehát, aki szivesen bevezetne egy "zöldfülüt" ebbe a világba, az írjon nyugodtan.
Kép csak üzenetben (arcnélkül)!
U.I:. Budapesten vagyok elérhető hétvégente vagy esténként.
Szerdán reggel Harta-Kalocsa-Szekszárd-Pécs vonalon közlekedem.Szívesen elviszek valakit akinek épp arra van dolga.
Jul 05 en utitarsat keresek Debrecen Budapest utvonalon erre arra.
Vagy tarthatok egy kis szünetet út közben ha van egy bevállalós csaj,feleség akinek kedve volna szexelni.
(Ez egy válasz Tomi5 üzenetére (2017. 07. 03. hétfő 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 03. hétfő 17:02

Szerdán délelőtt Harta-Kalocsa-Szekszárd-Pécs vonalon közlekedem.Szívesen elviszek valakit akinek épp arra van dolga.
Szerdán délelőtt Harta-Kalocsa-Szekszárd-Pécs vonalon közlekedem.Szívesen elviszek valakit akinek épp arra van dolga.