Sziasztok!
12óra körül indulok vészpermből Pestre.
Hölgyeket párokat szívesen elvinnék vagy megállnék valahol az útvonalon.
12óra körül indulok vészpermből Pestre.
Hölgyeket párokat szívesen elvinnék vagy megállnék valahol az útvonalon.
Sziasztok. Valaki elvenné a fenekem és a szám szüzességét Tatán ?

Leszarom az idöt ha holnap is ilyen lesz az idö mint ma, nyéken leszek valamikor és a kocsiban (napozok) akarom mondani szopatok :P
Sziasztok! Ma esti óráktól utazok Budapest-Győr vonalon. Szívesen találkoznék. Hetero átlagos pasi vagyok! Adatlapon elérhetőség! Szép estét mindenkinek smile
Sziasztok. Ha esetleg valaki ma megáll Tatán , akkor egy kocsis hancúrra meghívnám szívesen

Nagykanizsa Pécs útvonalon megyek,és aznap vissza 27-vagy 28-án,ha valakit érdekel jöhet velem.Később pontosítok privátba.
Nagykanizsáról Körmendre megyek szerdán(21-én) reggel, 06 órakor,12-13óra körül érkezem Sopronba.
oszkar telekocsi,és nem kell hálálkodnod vazze
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 03. 18. vasárnap 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 18. vasárnap 16:46
Törölt felhasználó (930676)

sziasztok! holnap mennék vonattal debrecenből pestre. Ha valaki el tudna vinni kocsival, fiú vagy lány, hát hálálkodnék :P
sziasztok! holnap mennék vonattal debrecenből pestre. Ha valaki el tudna vinni kocsival, fiú vagy lány, hát hálálkodnék :P
Holnap kilenc óra körül indulok Tatabányáról Miskolcra. Ha valaki épp arra menne, szívesen elviszem némi km díjért.
Sziasztok fiúk ki jön a strand fesztiválra augusztusban?

Sziasztok, hölgyet, hölgyeket keresek Zalaegerszeg és környéke - Budapest vonalon aki nem vetné meg közeledésem utazás közben.
Sziasztok. Március 31-én reggel 8 körül indulnék Budapestről Pécsre. Amennyiben lenne egy kedves hölgy aki csatlakozna szívesen hoznám magammal. Jelentkezni privátban. Vissza fuvar pedig április 2.
Sziasztok!
Március 23-ai hétvégét Demjénben töltjuk. Kölcsönös szimpátia esetén szívesen ismerkednénk.
Válaszokat privátban légy szíves.
L&M
Március 23-ai hétvégét Demjénben töltjuk. Kölcsönös szimpátia esetén szívesen ismerkednénk.
Válaszokat privátban légy szíves.
L&M
Holnap délután Miskolci induláshoz utitársat keresek! Miskolc-B.p. útra! Hölgyeim!!!54/178/76 ne. nemdohányzó pasas vagyok.
Sziasztok...ahogy elnézem..hamarabb találok egy tűt meg a szénakazalban..mint itt egy útitársat...

Sziasztok Tamás vagyok 38 éves masszőr pasi,lányokat,asszonyokat keresek minden jóra kor alkat nem számit privát ba várom a válaszokat.
Sziasztok ! vasárnap 11-én kb 18:00 körül, Budapestről , Miskolc irányába indulok, ( kitérőt tehetek..) egy vagy több Hölgy, esetleg pár csatlakozik hozzám..? jelige: a remény hal meg utoljára ...
e.mail: vvallakii@gmail.com

Szia mindenki
Ma, márc 6 reggel oda, vslamikor vissza, Bp Kecskemét Bp utitársat, társakat befogadnék, Pár, Hölgy személyében. Minden megoldás érdekel

Minden páratlan héten reggel keddi nap 08 óra körül Pécsről - Baja - Szeged - Békéscsaba.