Horvátrszág, Brac sziget, Supetar városában nyaralunk szombatig.
Szívesen taliznánk közelben pihenő, bi Hölgytagú párral...
Email: kitekintes70@gmai.com
Szívesen taliznánk közelben pihenő, bi Hölgytagú párral...
Email: kitekintes70@gmai.com
Sziasztok A hétvégét Villányban töltjük a barátaimmal (férfiakkal). 07.28-29 Hölgyeket lányokat keresünk közös programra.Iszogatás beszélgetés bármi de semmi sem kötelező, szállás van,külön szoba is ha szükséges.Természetesen mi állunk mindent,de ha anyagi van az sem probléma. Privátban írjatok! Lányok gyertek velünk bulizni!!
Szombattól 2 hétig Bibinjen leszek , szívesen találkoznák!
Sziasztok július 28tól augusztus 1ig Révfülöpön leszek, én 23 éves 170 magas szőke hajú kékes szemű meleg fiú vagyok! Szívesen találkoznék ismerkednék fiúkkal esetleg iszogatás beszélgetés és lesz ami lesz, kíváncsi heterok jelentkezését is várom!
Kecskemeten vki a merci gyarnal vagyok
Valaltán most valaki?
Sziasztok július 28tól augusztus 1ig Révfülöpön leszek, én 23 éves 170 magas szőke hajú kékes szemű meleg fiú vagyok! Szívesen találkoznék ismerkednék fiúkkal esetleg iszogatás beszélgetés és lesz ami lesz, kíváncsi heterok jelentkezését is várom!
Sziasztok Taurminaban egy nyaralo par kihez lehetne csatlakozni?
Sziasztok. Augusztus 07-13 között Keszthelyen nyaralunk és szívesen ismerkednénk csinos párokkal a környéken utazás megoldható.
ma esti Ruzsa Magdi koncertre van 2 felesleges jegyem Párok valakit nem érdekel részleteket megbeszéljük Gábor
Hello!
Montenegróban valaki/kik aug.10-től?
Montenegróban valaki/kik aug.10-től?
18-22 Tokaj!
sziasztok.
Holnap(07.30) reggeli órákban (7-8) indulok Bp-siofok útvonalon
hölgye(k)et szívesen elvinnék "kedvességért" cserébe . privi
Holnap(07.30) reggeli órákban (7-8) indulok Bp-siofok útvonalon
hölgye(k)et szívesen elvinnék "kedvességért" cserébe . privi
Agusztus 17 én indulok Aalen bol (N.o) Budapestre
3 szabad helyem van
3 szabad helyem van
Prágába jönne valaki? Pár, Hölgy

Karlobag és környèkèröl hölgy vagy pàr akihez csatlakozni lehet?
Nagykanizsáról Budapestre keresek autóst akivel el tudnék menni.
Sziasztok! Egy óra múlva indulok Szegedről Budapestre. Ha gondolod, gondoljátok szívesen elviszlek.
Csütörtöktől vasárnapig Zalakaroson leszünk a Hotel Karos Spa-ban. Esetleg csinos, igényes pár a helyszínen, vagy a környéken?

Fiatal fiú párokkal nyaralna