24-25 megyek pecázni Tiszafüred környékére, hölgy(ek) társaságát szívesen fogadnám.
Sziasztok!
Szeptember közepén elutaznánk egy hétre,Délkelet Magyarország valamelyik részére,ahol lehetőség van pihenni,szórakozni,strandolni,és persze ismerkedni,kalandozni is az erotika világában. Wellnessbe nem megyünk,szolid,nyugodt környezetre vágyunk.
Ha valakinek van jó ötlete,ajánlata,akkor azt privát levélben szívesen fogadjuk.
Szeptember közepén elutaznánk egy hétre,Délkelet Magyarország valamelyik részére,ahol lehetőség van pihenni,szórakozni,strandolni,és persze ismerkedni,kalandozni is az erotika világában. Wellnessbe nem megyünk,szolid,nyugodt környezetre vágyunk.
Ha valakinek van jó ötlete,ajánlata,akkor azt privát levélben szívesen fogadjuk.
Sziasztok aug 26an indulok kamionnal Romaba.Nöi uti tarsam keresem 1hetre 3napig leszunk Romaba.Debrecen Budapest M7utvonalon jelentkezot felveszek kellemes kikapcsolodasra.Eed privin
szeptember 8-tól szeptember 14-ig kirándulni megyünk
Elindulunk Debrecenből, 3 napot távolodunk, 3 napot közeledünk
uticél?
amerre az "orrunk elvisz"
hol alszunk?
ahol ránk esteledik, esetleg, ha van egy kedves pár, aki szívesen befogad bennünket.
vagy lesz sex is, vagy csak beszélgetünk, iszogatunk,,,
mi vinnénk a piát, a szállásért cserébe...
van érdeklődő??PRIVÁT-ban írjatok!!
Elindulunk Debrecenből, 3 napot távolodunk, 3 napot közeledünk
uticél?
amerre az "orrunk elvisz"
hol alszunk?
ahol ránk esteledik, esetleg, ha van egy kedves pár, aki szívesen befogad bennünket.
vagy lesz sex is, vagy csak beszélgetünk, iszogatunk,,,
mi vinnénk a piát, a szállásért cserébe...
van érdeklődő??PRIVÁT-ban írjatok!!
Vasárnaponként Hódmezővásárhelyről Szegedre szállítok szívesen bárkit! Kb. este 6-7 közötti indulással! Fiúk, lányok jelentkezzetek!

Sziasztok most indulok Budapeströl -Debrecenbe esetleg páe vagy nő m3 közel
Jövőhéten Zamárdiba megyek Strandfesztiválra. Csatlakozna valaki? Állok mindent!
Sziasztok. Holnap Tokajban leszünk. Jóképű pasit várunk közös programhoz. Szabadban ha szereted az izgis dolgokat vagy nálad.
senki?
(Ez egy válasz ARAUCANA üzenetére (2018. 08. 12. vasárnap 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok én egy 23 éves meleg 170 magas szőke hajú kékeszöld szemű fiú vagyok és 22től 25ig a strand fesztiválon leszek Zamárdiban a szállásom Siófokon lesz szívesen szopnék!!!
Sziasztok! Mától Hétfőig Alsóörsön a Pelso camping-ben leszünk. Gyerekkel vagyunk, de este huncutkodnánk(mobil ház adott) . Esetleg pár?
Sziasztok
Holnap délelőtt megyek Pestről Kisújszállás felé, Cegléd Szolnok vonalon. Szívesen vinnék hölgyet magammal
Holnap délelőtt megyek Pestről Kisújszállás felé, Cegléd Szolnok vonalon. Szívesen vinnék hölgyet magammal

Sziasztok! 16-17.én 3 hetero harmincas srác szívesen venné csinos hölgy/lány, esetleg ilyen tagú pár társaságát Demjénben.
Sziasztok! Motorozáshoz keresek lányt, esetleg párt (nyilván saját motorral).
Dunakanyar, egy nap?!
Bpről .... jo kondiba lévő hölgyet keresek.

14-én éjjel indulunk Mkarskaba, Nagykanizsárol, 19- én vissza, vállalkozo kedvü hölgyeknek van még szabad hely
Kedden este megyek Szegedről Egerbe! Szerda reggel Egerből Budapestre! Szerda délelőtt Budapestről Szegedre!
Lányok párok? Lenne kedvetek egy autós orgiához???
:P
Lányok párok? Lenne kedvetek egy autós orgiához???

Pár Krk Szigetén 20-26 közt?
hello
lányok,párok augusztus 29.én lnduluk angliábol budapestre , ha valakit érdeklene irjatok
LÁNYOK VAGY PÁROK!
lányok,párok augusztus 29.én lnduluk angliábol budapestre , ha valakit érdeklene irjatok

Sziasztok!1vagy2 Hölgy partnet keresek horvátországi nyaraláshoz aug25 indulással szept 1 ig A szállás /szafari sátor rendes ágyakkal felszerelt konyhával napozó terasszal/3 fő részére ki van fizetve Koversada Fkk kempingben.2fő visszamondta az utat ezért keresek hozzá partnereket akik a naturizmus szerelmesei.A sziget gyönyörü a jókedv garantált.Szállásért utazásért nem kell fizetni csak jönni kell és jól érezni magunkat.Várom jelentkezéseteket