Pénteken indulok Ludwigshafenből Magyarországra, kalandvágyó útitársam keresem. Csak hölgyek'
Hőlgy aki utazna Pestre? Àrtàndi hatàrtól?
Sziasztok!
Útitársam keresem kölcsönös szimpátia esetén November közepén 5 nap, 4 éjszakás belföldi wellnesshotelbe****superior, 42-52 éves nőies, ápolt, igényes szexet szerető, szenvedélyes, érzéki szimpatikus hölgy személyében Sopron, vagy Bonyhád környékéről.
A hely és időpont fix, az utazás megoldott.
Amennyiben jól kijövünk egymással, bármi lehet belőle.
Útitársam keresem kölcsönös szimpátia esetén November közepén 5 nap, 4 éjszakás belföldi wellnesshotelbe****superior, 42-52 éves nőies, ápolt, igényes szexet szerető, szenvedélyes, érzéki szimpatikus hölgy személyében Sopron, vagy Bonyhád környékéről.
A hely és időpont fix, az utazás megoldott.
Amennyiben jól kijövünk egymással, bármi lehet belőle.
Holnap du1:30indulok Miskolcra ha van kedve valakinek beugorhat pàr làny néken lehet megállok
Autókázást kevelő hölgyet keresek.
Pussz a Furgonos
Pussz a Furgonos
--- London ----- Hosszú hétvége városnézéssel Londonban. Holgyet esetleg házaspár jelentkezését is varom.
9.-én hajnalban Békéscsaba szeged baja Pécs útvonalon valaki csak hogy ne unatkozzak
Hello valqki Debrecen-Eger utvonalra keresek holgyet! 21 eves srac vagyok!
Vasarnap delutan indulok Parizsba ha valakit erdekel?
Holnap reggel 7 orai indulassal Vecsesrol-Balatonszemesig leszek uton. Utitarsat keresek vagy megallni valakinel egy kis hancurra.
Dubaj október 29. és november 16. Között?
Sziasztok,
26-án Budapest Zala távolság közt keresek utitársat, hölgyek párok személyében.Privátban várom a levleleket.
26-án Budapest Zala távolság közt keresek utitársat, hölgyek párok személyében.Privátban várom a levleleket.
28.-án indulok Frankfurtból Budapestre, szivesen fogadok utitársat, hölgyet, párt, minden megoldás érdekel

Sziasztok ma felutan indulok Daniaba esetleg valakit erdekel?
Sziasztok pénteken utazom Ausztriába Hatvan ból indulok lányok párok irjatok
Halihó! Még mindig keresem azt a pasit, aki legalább 40 éves és eltöltene velem pár kellemes órát Orosházán november 10-16 közt. Ha ott élsz kérlek jelentkezz!
Kamusokra nincs időm!!
Kamusokra nincs időm!!
Szia.írtam priviben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 24. szerda 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 24. szerda 11:08
Törölt felhasználó (3853272)

Halihó! Még mindig keresem azt a pasit, aki legalább 40 éves és eltöltene velem pár kellemes órát Orosházán november 10-16 közt. Ha ott élsz kérlek jelentkezz!
Kamusokra nincs időm!!
Kamusokra nincs időm!!
Üdv!
Dec 9-én utazom Brémából Budapestre.
Örülnék egy kedves hölgy társaságának.
Dec 9-én utazom Brémából Budapestre.
Örülnék egy kedves hölgy társaságának.
Szia! Írtam én is privit! :P
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 24. szerda 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 24. szerda 11:08
Törölt felhasználó (3853272)

Kamusokra nincs időm!!
Kamusokra nincs időm!!
--- London ----- Hosszú hétvége városnézéssel Londonban. Holgyet esetleg házaspár jelentkezését is varom.