Ma reggel, délelőtt vagy késő este szopatna valaki mélytorkosan Szolnokon? Vagy esetleg holnap ha erre jársz
A reggeli órákban valaki, M3-Budapest-szolnok-Tiszafüred-Abádszalók vonalan és környékén valaki kaland egy 29 éves helyes bi sráccal? Atutazoban vagyok autóval.
Holnap reggel indulok Kecskemétről Debrecenbe, délután vissza. Valaki velem tart?
Utitarsam keresem. Naponta járok Dunakesziről Budapestre. Csatlakozna valaki?
Sziasztok kirándulás céljából keresek hölgyet hölgyeket csajokat.. Kirándulás helye megbeszélve közösen.. Nyilván környék vagy szomszédos megye.. Aki szeret a szabadban hancurozni és akar is az írjon.
Sziasztok,
Március 10.én Budapest-Pécs fuvar érdekel valakit?
Írj privit!
Március 10.én Budapest-Pécs fuvar érdekel valakit?
Írj privit!
Autóval rendelkező mobilis, egyedülálló, egyedül élő, sportos, szálkás, jókedvű, túl potens-többlövetű,36 éves srácként ismerkednék. Adatlapomon kép, video is található rólam.

Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén átutazoban pasi aki szeret szopatni autóban vagy szabadban..
Ma délután Balatonfüredről megyek Pestre kocsival.Ki csatlakozna, 42/178/85 19/6 pasi
budapestvaros01@gmail.com
budapestvaros01@gmail.com
Szombaton Balatonon teszünk egy kis kirándulást párommal. Olyan Hetero, nemdohányzó férfi társaságát szívesen vennénk akit meglátogathatnánk, és akinél egy jót szaunázhatnánk közösen ! Egyéb érdekes, és izgalmas erotikával, szexel fűszerezett program is szóba jöhet. Csak privát üzeneteket várunk.
Sziasztok nyaraláshoz keresünk párokat
Valalta (Rovinj) Berény esetleg Franciaország

szanaszet szopnalak
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2009. 06. 30. kedd 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 30. kedd 15:18

42/180/84 Pasi autózik Innsbruckból Bpre 1én,üres helyekkel,álló farokkal).lenne kedved hozzá?)
Sziasztok, 02.17.-i utazáshoz utitársat keresek Nyíregyháza-Budapest utvonalon.
Sziasztok. Útitársam keresem, Nyíregyháza, München és vagy Salzburg útvonalon

Budapesti 60-feletti hölgy házibarátja lennék.
Diszkréció biztosított.
Írj bizalommal.
Diszkréció biztosított.
Írj bizalommal.

Sziasztok!
Keresnék olyan lányt hölgyet aki eltőltene velem egy pár napot helyen van nincs semmire gondod csak érezzük jól magunkat.
Keresnék olyan lányt hölgyet aki eltőltene velem egy pár napot helyen van nincs semmire gondod csak érezzük jól magunkat.
Kecskemét Nagykörös Cegléd átutazoban pasi aki szeret szopatni..
Holnap délelőtt Tatabanyara megyek autóval és délután vissza!
Szívesen elviszlek...
Szívesen elviszlek...

Halihó Lányok
Keresem partnerem Nyaralásra ami csakis ,,rólunk,, szólna..
privát nyaralómba!
Buli, Borozgatás de nem is ragoznám, hisz kitalálni majd valamit!!
..Várlak.. irj

Keresem partnerem Nyaralásra ami csakis ,,rólunk,, szólna..

Buli, Borozgatás de nem is ragoznám, hisz kitalálni majd valamit!!
..Várlak.. irj
Szolnok környékén cumiztatna vagy dugna kocsiban? :P