Helló hölgyek
Zadarban závaba valaki, akár ma este egy laza kis akármire Is
Dikloba van a szállás, vukovica utca.
Ha ketten vagytok az se baj nem vagyok egyedül két pasi.
Zadarban závaba valaki, akár ma este egy laza kis akármire Is

Dikloba van a szállás, vukovica utca.
Ha ketten vagytok az se baj nem vagyok egyedül két pasi.
Sziasztok! A Berekfürdői termálstrandról szeretnék információt.
Tudna valaki ebben segíteni?
Tudna valaki ebben segíteni?
Sziasztok! szeptember 10-én pénteken délutántól vasárnap délutánig megyek az Adriára saját apartmanba lenne kedve valakinek ,valakiknek velem tartani ? Egy kellemes hétvégére !
Ma Szeged-Budapest-Bécs útvonalon Hölgy utitársat keresek.Részletek privátban.
Szeptember 2 ,csütörtökön Kecskemétről Szolnokra megyek...
Hölgyek ,párok ?
Hölgyek ,párok ?
Sziasztok! Jó idő reményében Rab szigetre jöttünk, de sajnos itt is esik. Estére (08.27-09.01) társaságot keresünk. Beszélgessünk, ismerkedjünk, nagyon kezdők vagyunk
Helló Hölgyek
Hétfőn Pestről megyek Zadarba,ha van ki jönne privin keressen.
Hétfőn Pestről megyek Zadarba,ha van ki jönne privin keressen.

Sziasztok!Ballószögi wellnes programra keresem hölgy vagy pár kíséröm!Természetesen a vendégeim vagytok az est folyamán!
Sziasztok! Nőt keresek nyaralásra Dunakanyar, Balaton saját nyaralóba
Szeptember 4 én Kecskemétről megyek Debrecenbe.valaki elkisérhetne.
Sziasztok!
Swingerfesztiválra hölgy kísérőt keresek.Anyagiaktól mentesen csak élvezni kell az élet adta örömöket.
Időpont: Szeptember 2-5, vagy akár egy-egy nap.
Megkeresés privát üzenetben.
Üdv.:Monsena
Swingerfesztiválra hölgy kísérőt keresek.Anyagiaktól mentesen csak élvezni kell az élet adta örömöket.
Időpont: Szeptember 2-5, vagy akár egy-egy nap.
Megkeresés privát üzenetben.
Üdv.:Monsena
Pénteken reggel Hajdu biharbol indulok és Münchenig megyek.1 személyt szivesen ellviszek
sziasztok.motorozni szeretö csajt keresek borsod környékéröl.csütörtökön motorozznék
Rovinj, Vrsar, Porec környékén leszünk augusztus 22 és szeptember 2 között. Szívesen ismerkednénk a környéken nyaraló párokkal. Hátha össze tudunk hozni valami izgalmasat

Sziasztok! Augusztus 26-tól Krk szigeten leszünk. Szívesen ismerkednénk, beszélgetnénk másik párral
Nagyon kezdők vagyunk, csalódás elkerülése végett, tényleg csak beszélgetésről lenne szó

Sziasztok. Holnaptól egy hétig Délegyházán az Oázisban leszünk, lesz ott olyan pár aki, akik szívesen ismerkednénk?
Sziasztok, Tatabánya-Kaposvár útvonalon útitárs?
Ma delutan Füredről megyek Pestre. Ki tart velem?
Helló hölgyek
Mai nap dél körül indulok Hévízről Budapestre.
Hölgy útitársam bevállalós t keresem
Mai nap dél körül indulok Hévízről Budapestre.
Hölgy útitársam bevállalós t keresem

Holnap a Fehervar-Eger, oda-vissza utvonalon unatkozó háziasszonyt szívesen kielégítenék vagy párhoz csatlakoznék a hölgy örömére.