Németország, Sonneberg 96515 —-> Budapest, Magyarország
Sziasztok !
Egyelőre úgy néz ki hogy június 26-án (vasárnap) reggel 4-5 között indulok haza autóval Budapestre egyedül Sonnebergből (96515), Németországból. Cuccok nélkül, egyedül, sok hely lesz.
Lehet érdeklődni ha valaki hazaszeretne jönni Sonneberg-Budapest útvonal között.
Pénzt nem fogadok el…
Minden jót,
Zsolt
Sziasztok !
Egyelőre úgy néz ki hogy június 26-án (vasárnap) reggel 4-5 között indulok haza autóval Budapestre egyedül Sonnebergből (96515), Németországból. Cuccok nélkül, egyedül, sok hely lesz.
Lehet érdeklődni ha valaki hazaszeretne jönni Sonneberg-Budapest útvonal között.
Pénzt nem fogadok el…
Minden jót,
Zsolt
Sziasztok. Érett Nővel vagy párral ismerkednék. Egyedülálló vagyok ezért jobban kedvelném a hosszútávú kapcsolatot. Nagyon potens, nem kis méretű(képeim, videom van fent) többlövetű, élvezés után is álló farkú, egész éjszakás élvezkedéseket kedvelő perverz(spermás cicik,punci,csókok,stb...) , túlfűtött srác vagyok. Autóm is van, távolság sem gond. Szimpátia és vonzódás fontos! És olyan írjon aki szeretne találkozni is ha a beszélgetés oda vezet minket
Szia!
Június végén a KRK szigeten leszünk, KRK város vagy Stara Baska FKK beach-én napozunk, szívesen ismerkedünk párokkal.
Június végén a KRK szigeten leszünk, KRK város vagy Stara Baska FKK beach-én napozunk, szívesen ismerkedünk párokkal.
Juni 19-én vasárnap délután Kaposvárról indulok Bécsbe, utitársat keresek.
Sziasztok 06.21. reggel indulok Győr - bUdapesten át Szolnok. mjad délután vissza 2 helyem van . Üdv: Gábor
Sziasztok! Junius 24,25,26 Balatonberenyi hetvegere holgy tarsasagot keresek. Hozlak -viszlek autoval...
Július végén augusztusban, Bakonyi nyaraláshoz szállsáslehetőséget keresnénk.. ötleteket várunk..lehetőleg olcsóbb magánszállás érdekelne
Sziasztok Rodoszra jön valaki nyáron?
Sziasztok !
Pénzt nem fogadok el…
Minden jót,
Zsolt
Sziasztok !
Pénzt nem fogadok el…
Minden jót,
Zsolt
Sziasztok ma este 10-11 körül Debrecen -Budapest vonalon pár vagy nö szivesen szalitanám .
Sziasztok !
Pénzt nem fogadok el…
Minden jót,
Zsolt
Sziasztok !
Pénzt nem fogadok el…
Minden jót,
Zsolt
Sziasztok!Veszprém megyében vállalok idegenvezetés mindenben segítek,ha igény van rá.
Sziasztok. Horvátország, vir szigetre megyek "üzleti útra" augusztus 20-27.két fős szállás van foglalva, viszont egyedül megyek. Erre az egy hétre keresek nőt 30-45éves kor között aki eljönne velem. Indulás Keszthely vagy 5km körzete megoldható. Szállás fizetve, útiköltség és minden egyéb kiadása én részem. A vendégem egy forintot nem költ ezt garantálom. Ami a fontos, hogy én nem független férfiként megyek ezért a diszkréció fontos. Ha esetleg van olyan nő akit érdekel keressen privátban és megbeszéljük. Lehetsz pár tagja is de ebben az esetben csak úgy ha a férjed ithon marad
Szia!
A jövő héten 1-2 napot Valaltán leszünk, szívesen ismerkedünk párokkal.
A jövő héten 1-2 napot Valaltán leszünk, szívesen ismerkedünk párokkal.
Van itt olyan pár, aki szivesen szexelne a hátsó ülésen, miközben vezetek...? pl. este/éjjel Bp-en...?
Sziasztok! Igényes, 3-as felállásban tapasztalt megbízható férfiként keresnék párt Most hétvégén Békéscsaba, vagy Gyula környékén!
Sziasztok! Júni 25 - júli 2-ig Bibione, Capalonga-n leszünk, lesz ott valaki innen?
Sziasztok jön valaki nyáron Rodoszra nyaralni?
Aug 7-12 között nyaralás a Balatonon?Hölgyek,párok?
Csütörtökön (06.23.) dél körül Dunaújvárosból Budapestre utazom, van egy szabad hely egy útitársnak
Privát üzenetben keress!
Privát üzenetben keress!

gabonya

Flora