Szia!
Ma megyek Debrecenből Budapestre majd vissza Nyíregyháza hölgyek valaki csatlakozik?
Ma megyek Debrecenből Budapestre majd vissza Nyíregyháza hölgyek valaki csatlakozik?
Sziasztok holnap este indulok Biharkeresztesrol Becsbe ha valakit erdekel szivesen viszem
Sziasztok Rodoszra jön valaki.
A jövő hét végén megyünk a Szikire. Lesz ott valaki innen? Párokkal, lányokkal szívesen ismerkednénk.
A feleségemmel hétfőn Rovinj irányába utazunk, 22-én jövünk vissza. Somogy-, illetve Zalamegyéből pár vagy hölgy társaságának örülnénk.
Hétfő ebéd után utazom Kaposvárról Grazon keresztül Salzburg környékére, ha valakinek kedve támad .
Sziasztok. Par napos kirándulásra nyaralásra keresem partnerem. Írj privátban ha csatlakoznál hozzám esetleg van valami ötleted azt szívesen meghallgatom!

Sziasztok!
Ma 13:30-kor Kaposvárrópl-Budapestre utazom. Lenne kedve valakinek(nek hölgy pár) csatlakoznia?
Nincs kedvem egyedül utazni, útközben bármi is lehet…
Akit érdekel írjon!
Szép napot mindenkinek!
Ma 13:30-kor Kaposvárrópl-Budapestre utazom. Lenne kedve valakinek(nek hölgy pár) csatlakoznia?
Nincs kedvem egyedül utazni, útközben bármi is lehet…
Akit érdekel írjon!
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
Olaszországban, az Adria északi partján vagyunk ezen a héten. Ami itt történik, az itt is marad alapon ismerkednénk
Olaszországban, az Adria északi partján vagyunk ezen a héten. Ami itt történik, az itt is marad alapon ismerkednénk

Minden vasárnap utazom Svájcba,Ausztria,Németországon keresztül Útitárs csatlakozhat hölgy illetve pár személyében. Sziasztok.
Minden vasárnap utazom Svájcba,Ausztria,Németországot keresztül Útitárs csatlakozhat hölgy illetve pár személyében. Sziasztok.
Cap d'Agde-ban leszünk négyen egy hetet, ha véletlenül van ott valaki innen, örömmel ismerkedünk...

Szia!
Ma a KRK szigeten leszünk, KRK város FKK beach-én napozunk, szívesen ismerkedünk párokkal.
Ma a KRK szigeten leszünk, KRK város FKK beach-én napozunk, szívesen ismerkedünk párokkal.
Sziasztok hétvégén Délegyházára valaki akár ott lakással is viszlek hozlak
Sziasztok
Szívesen találkoznánk fiúval vagy párral Rodoszon.
Szívesen találkoznánk fiúval vagy párral Rodoszon.
Augusztus 20.-i hétvégére hölgyet keresek balatoni hétvégére. Szállást utazást mindent én állok neked csak élvezned kell a pihenést. Üzeneteket privátban várom.
Sziasztok. Jönne valaki/k Vir szigetre? Szeptember eleje. Privatban jelentkezz.
Elsősorban lányok,párok.
Elsősorban lányok,párok.
Sziasztok! Ma délután Debrecenből megyek Budapestre,hölgy utast szívesen fel viszek.
Sziasztok! Balatoni hajózáshoz keresek hölgyet, aki a hölgy partnert is kedveli. 1-2 éjszakás hajózás, fürdés stb.Szép napot!
Sziasztok! Balatoni hajózáshoz keresek hölgyet, aki a hölgy partnert sem vet meg. 1-2 éjszakás hajózás, fürdés stb.Szép napot!