Írtam
(Ez egy válasz atifruzsi0609 üzenetére (2022. 08. 16. kedd 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Ma vagy holnap pasi Siófokon?
Ma vagy holnap pasi Siófokon?
Sziasztok! 27.-én a Zsóryban töltök egy éjszakát. Ehhez a kis kiránduláshoz keresek lányt. A kellemes időtöltés garantált! Privát üzenetet várok!
Szia/sztok! Par napos kikapcsolódásra, nyaralásra keresem utitársa/i/m. Privátban várom az üzenetet, esetleges javaslatodat.
Sziasztok! 27.-én a Zsóryban töltök egy éjszakát. Nem kövér hölgyet keresek, esetleg párt az este tartalmasabbá tétele kedvéért.
Helló! A héten csütörtöktől vasárnapig (08.18-21.) Gárdonyba készülök/leszek. Tudom esélye, mint az ötösnek, de Miskolc - Gárdony közötti útvonalon puncis érdeklődőt szívesen vennék!

sziasztok.holnap kedden peströl megyek miskolc irányába.38 éves sportos pasi vagyok.szivesen elhozok ingyen nöi utitársam
Ebéd után indulok Kaposvárról - Salzburgba . Ha valaki utazni privátban jelentkezzen. Kis kitérő belefér.
Sziasztok! Hölgy, pár ma Szombathelyen vagy környékén, aki strandoláshoz csatlakozna? Privátban írjátok!
Szeptember 5-n 1 hétre Balatonon egy nyaralóba megyek. Hölgyet/hölgyeket örömmel látok, viszek magammal
Jelentkezni privát üzenetben lehet

Szia!
Ma megyek Debrecenből Budapestre majd vissza Nyíregyháza hölgyek valaki csatlakozik?
Ma megyek Debrecenből Budapestre majd vissza Nyíregyháza hölgyek valaki csatlakozik?
Sziasztok holnap este indulok Biharkeresztesrol Becsbe ha valakit erdekel szivesen viszem
Sziasztok Rodoszra jön valaki.
A jövő hét végén megyünk a Szikire. Lesz ott valaki innen? Párokkal, lányokkal szívesen ismerkednénk.
A feleségemmel hétfőn Rovinj irányába utazunk, 22-én jövünk vissza. Somogy-, illetve Zalamegyéből pár vagy hölgy társaságának örülnénk.
Hétfő ebéd után utazom Kaposvárról Grazon keresztül Salzburg környékére, ha valakinek kedve támad .
Sziasztok. Par napos kirándulásra nyaralásra keresem partnerem. Írj privátban ha csatlakoznál hozzám esetleg van valami ötleted azt szívesen meghallgatom!

Sziasztok!
Ma 13:30-kor Kaposvárrópl-Budapestre utazom. Lenne kedve valakinek(nek hölgy pár) csatlakoznia?
Nincs kedvem egyedül utazni, útközben bármi is lehet…
Akit érdekel írjon!
Szép napot mindenkinek!
Ma 13:30-kor Kaposvárrópl-Budapestre utazom. Lenne kedve valakinek(nek hölgy pár) csatlakoznia?
Nincs kedvem egyedül utazni, útközben bármi is lehet…
Akit érdekel írjon!
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
Olaszországban, az Adria északi partján vagyunk ezen a héten. Ami itt történik, az itt is marad alapon ismerkednénk
Olaszországban, az Adria északi partján vagyunk ezen a héten. Ami itt történik, az itt is marad alapon ismerkednénk

Minden vasárnap utazom Svájcba,Ausztria,Németországon keresztül Útitárs csatlakozhat hölgy illetve pár személyében. Sziasztok.