Sziasztok! Max 35 éves nem kövér lányt keresek. 27.-én a Mezőkövesden töltök egy éjszakát!
Írj privit!
Írj privit!
Sziasztok, szeptember 25én tirolbol / zillertalból megyek haza Fejér megyébe, útitársat keresek, fizetés természetben

Hello mai napon kamionos kozlekedik a bp debrecen vonalon 4es uton .
Ha valaki de csak holgy utazna kis sexert cserebe hajra jol esne 37eves vagyok
Ha valaki de csak holgy utazna kis sexert cserebe hajra jol esne 37eves vagyok
Sziasztok! Mi pénteken megyünk Vir szigetre.
(Ez egy válasz Gruppenpár üzenetére (2022. 08. 22. hétfő 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 22. hétfő 15:14

Sziasztok!
A hétre keresnénk társaságot Horvátország Zadar környékén.
Fiu Lány vagy esetleg Pár személyében nyaralásunk színesebbé tartalmasabbá tételére.
Fiu Lány vagy esetleg Pár személyében nyaralásunk színesebbé tartalmasabbá tételére.
Sziasztok!
Pràgai kiruccanáshoz keresek hölgy társaságot
Sziasztok! Jövő hétvégét Balatonberényben töltöm. Hölgy társaságot szivesen magammal vinnék.
Sziasztok jön valaki Rodoszra most vagy szeptemberben?

Törölt felhasználó (4665492)

Sziasztok, holnap délelőtt Füzesabony-Pécs útvonalra csatlakozó? Vagy esetleg megpihennék útközben, ha van aki szívesen lát... -hosszabb távú baráti kapcsolat alapjakènt. Privátban elérhető vagyok.
Sziasztok, holnap délelőtt Füzesabony-Pécs útvonalra csatlakozó? Vagy esetleg megpihennék útközben, ha van aki szívesen lát... -hosszabb távú baráti kapcsolat alapjakènt. Privátban elérhető vagyok.
Esztergom és környékéről keresek valakit,aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd,leszoplak,de dugható is vagyok.
Sziasztok,
Zadar környékén most nyaraló párhoz szívesen csatlakozom a hölgy örömére..
Privátban írjatok!
Zadar környékén most nyaraló párhoz szívesen csatlakozom a hölgy örömére..
Privátban írjatok!
Tartom!
Helló! A héten csütörtöktől (du.) vasárnapig (08.18-21.) Gárdonyba készülök/leszek. Tudom esélye, mint az ötösnek, de Miskolc - Gárdony közötti útvonalon puncis érdeklődőt szívesen vennék!
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2022. 08. 15. hétfő 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 15. hétfő 20:49
Helló! A héten csütörtöktől (du.) vasárnapig (08.18-21.) Gárdonyba készülök/leszek. Tudom esélye, mint az ötösnek, de Miskolc - Gárdony közötti útvonalon puncis érdeklődőt szívesen vennék!

Helló! A héten csütörtöktől vasárnapig (08.18-21.) Gárdonyba készülök/leszek. Tudom esélye, mint az ötösnek, de Miskolc - Gárdony közötti útvonalon puncis érdeklődőt szívesen vennék!

Sziasztok, péntek reggel Kaposvár vagy Pécs Miskolc útvonalon hölgy útitárs? Szimpla beszélgetésben is benne vagyok. Privátban elérhető vagyok.
Sziasztok!
Holnap estére van Keszthelyen vagy környékén szállás fiatal pár részére?
Holnap estére van Keszthelyen vagy környékén szállás fiatal pár részére?
Sziasztok! 18-án csütörtökön délután 15-16óra körűl indulok Budapestre, Tiszalök, környékéről. Csak oda útról!! Üzenetben keress ha érdekel!
Sziasztok!Igényes,korunkbeli (max.47)borotvált párokkal ismerkednénk!!Elsősorban párok,de lányok,hölgyek is írhatnak nyugodtan.Szóló pasi is szóba jöhet,de az még képlékeny….Konkrét elképzeléseink vannak,kisebb létszámú “bulit”szeretnénk összehozni,időpont aug.28-30 helyszín adott,amiket privát üzenetben leírunk megbeszélünk amennyiben meg van a kölcsönös szimpátia!!Várjuk privát üzeneteiteket!!Sziasztok!A&L
Írtam
(Ez egy válasz atifruzsi0609 üzenetére (2022. 08. 16. kedd 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Ma vagy holnap pasi Siófokon?
Ma vagy holnap pasi Siófokon?
Sziasztok! 27.-én a Zsóryban töltök egy éjszakát. Ehhez a kis kiránduláshoz keresek lányt. A kellemes időtöltés garantált! Privát üzenetet várok!