Sziasztok! Október 6-9 ig szlovéniai utazáshoz kirandulashoz keresek egy kedves hölgyet aki velem tartana.az utat én allom.Igényes jó megjelenésű nyitott férfi vagyok.privatba kernek választ.
Sziasztok Balassagyarmatról megyek Egerszalókra a Salirisbe csütörtökön reggel délután jövök vissza hölgyet párt szivesen elviszek magammal
Sziasztok. Szeptember 20. és október 18. között Bukarestben leszek. Hölgyek, esetleg párok?
Sziasztok! Október 6-9 ig szlovéniai utazáshoz kirandulashoz keresek egy kedves hölgyet aki velem tartana.az utat én allom.Igényes jó megjelenésű nyitott férfi vagyok.
Wellnes kikapcsolódáshoz utitársat keresek. Privát választ kérek.
Hölgyet keresek welnes hétvégre.Természetesen állom az egészet.
Kamu adatlappal nem sok esély van rá!
Meleg srác vagyok szeptember 14. Demjén strandon szopnék
Sziasztok! Október 6-9 ig szlovéniai utazáshoz kirandulashoz keresek egy kedves hölgyet aki velem tartana. Igényes jó megjelenésű nyitott férfi vagyok.
Este Debrecenből Budapestre? 2en beférnek még, egy fehér Mercivel jövök.
szia,
Hölgy utitársam keresem egy Rhodoszi, surfözéses nyaraláshoz Október közepén.
Hölgy utitársam keresem egy Rhodoszi, surfözéses nyaraláshoz Október közepén.
A pontból G pontba megyek, pajzán hölgy aki csatlakozna hozzám?
Egerszalók szept. 20-23, hölgy, esetleg pár aki csatlakozna egy esti élményre?
Siófokról Budapestre mai napon hölgy vagy pár?
Sziasztok.Oktober végèn Abádszalókon töltök 2-3 napot.Ha lenne itt olyan hölgy,vagy pár,aki szívesen ismerkedne velem,vagy csatlakozna hozzám,szívesen látnám vendégül.Teljesen anyagiaktol mentesen,tehát a szállásba nem kell be szállni,ezt teljes mértékben állom.
Ma Nagykanizsa-Kazincbarcika oda-vissza útvonalon találkoznék hölggyel, párral. Ápolt, normális pasi vagyok! Állok rendelkezésetekre!
privát üzenetet írjatok!

Sziasztok! november-december, minimum 3 hét thaiföldi utazáshoz keresek partnert. Részletek privátban.
Sziasztok ! Szeptember 21- én indulok haza Graz -Szombathely -Győr -Budapest -Miskolc útvonalon !Hölgy útitársat keresek !
Őszi, Dél-Dunántúli kiruccanáshoz (2-3 éjszaka) keresek hölgyet!
Üdv.
Üdv.
Jövő héten valaki-valakik Krk-Rovinj környékén?