Jövő hét keddre/ szerdára (kedd estet is beleértve) (okt 4/5) keresek hölgyet, hölgyeket, esetleg barátnőket akik szívesen élveznének egy 5 csillagos wellness szálloda luxus lakosztalyat a Balatonnál, egy igényes 40es férfivel. Kérlek privátban írj.
Az elég jól hangzik
(Ez egy válasz Maspalomas2021 üzenetére (2022. 09. 24. szombat 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 24. szombat 08:21

Rovinj Punta Kriz Augusztusban voltunk. Kb 2OO-n voltunk a parton. Jövő nyáron megint megyünk.
Sziasztok. Minden pénteken Svájc- Magyarország,vasárnap Magyarország- Svájc vonalon gurulok. Hölgy illetve pár társaságát keresem a hölgy örömére. Priv.üzenetet várok. Köszönöm. Sziasztok.
Sziasztok!
Punta Kríz a legjobb Rovinjban. Mi is minden évben oda járunk és felejthetetlen napokat töltünk ott!
Érdemes elmenni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 21. szerda 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 21. szerda 11:53
Punta Kríz a legjobb Rovinjban. Mi is minden évben oda járunk és felejthetetlen napokat töltünk ott!
Érdemes elmenni!

Törölt felhasználó (4658943)

Szerintetek hol van a legjobb nudi/Swinger partszakasz(strand???
)Légyszí írjátok neg nekünk,hogy nektek melyik tetszett a legjobbanés hogy kb hanyan voltak azona part szakaszon
KÚLFÖLD
)Légyszí írjátok neg nekünk,hogy nektek melyik tetszett a legjobbanés hogy kb hanyan voltak azona part szakaszon
KÚLFÖLD
Sziasztok. Ma délutáni indulás Budapest-mosonmagyaróvár-gmunden. Esetleg egy kedves hölgy talizna vagy jönne velem?
Október 22-én megyek Nagykanizsa szolnok vonalon valaki csatlakozna.
Kellemes őszi delutani kirandulás? Imádom az őszt is, friss levegő, természet.
Szia! Valamelyik októberi hétvégén kit érdekel egy kellemes wellness Észak-Magyarországon?
Szia! Valamelyik októberi hétvégén kit érdekel egy kellemes wellness Észak-Magyarországon?
Sziasztok! Holnap reggel indulok Sárvárra a fürdőbe szaunázni egész napra. Szívesen viszlek hozlak Zirc-Veszprém-Ajka környékéről. Itt jelezd ha jönnél.
Valaki tartózkodik most kint esetleg cipruson ? Egy tali ?
Fiatal androgün fiu vagyok.
Nagy BIMBOUDVARos lanyt vagy part keresek. Pest megye
Nagy BIMBOUDVARos lanyt vagy part keresek. Pest megye
Sziasztok holnap reggel indulok Győr-Budapest- Szolnok majd ott 1 órát leszek ha gondolod elviszlek vagy kisérj el.
Sziasztok lenne valakinek kedve velem ma esti fürdésre Ráckevére vagy szombaton Balloszögre jönni ?
Sziasztok!
Akad itt olyan férfi akinek nincs semmi programja december 20 és 25 között?
Holnap, 19-én reggel megyek autóval Pécsről Budapestre. Délután vissza. Szívesen elviszek valakit
Sziasztok! 21-én délután indulok Komárom - Székesfehérvár - Dunaújváros - Kecskemét útvonalon oda-vissza. Esetleg lenne hölgy aki csatlakozna? Ha igen, írj privátban!
Én nekem semmi dolgom abban az időben, így ráérek!
(Ez egy válasz Goldengirl.Bp üzenetére (2022. 10. 17. hétfő 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 17. hétfő 11:28

Sziasztok!
Holnap (10.20.) este vagy péntek (10.21.) reggel megyek Budapestről Szolnokra. Jönne valaki?
Kamionos vagyok orszagba sokat utazom .szivesen utaznèk ugy hölgyel ha van rà esely hogy kamionba kicsit jatszunk egymàssal.