Hétvégén Bp-Cegléd-Szolnok-Kenderes útvonalon megyek-jövök. Ha van aki társulna csak beszélgetni is, akkor jöhet. (Hetero)
Ma regel 7-8körül.Györ Veszprém Várpalota.10 körül visza.
Tudtok ajánlani olyan szállást ami nem SW , nem hivatalos nudi! De egy éjszakai meztelen fürdést vagy szaunázást meg lehet ejteni és nem köveznek meg érte? Infót ha lehet priviben!
Bécsből el tudok hozni valakit ma délután, Budapestre
Sziasztok! 18-19-én Demjénben pihizünk sportos magára igényes srácot srácokat keresünk
Sziasztok! 15.-én vasárnap utazok Debrecenből Pestre, útitárs keresek, ha érint valakit!Ne unatkozzak az úton!
Sziasztok, májusban ismét Balatonkör! Tervezi valaki innen a részvételt?
Jövőhét hétfőn-kedden Debrecenből utazok Záhonyba.
Ha valakit érdekel, szívesen....
Ha valakit érdekel, szívesen....
Vasàrnap Debrecenből megyek Pestre . Szívesen el viszek hölgy partnert.
Túrázni én is szeretek. Csak kéken és csak párban tudjátok elképzelni a természetet? Ha nem, akkor beszélgethetnénk programokról, elképzelésekről. Gábor
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 02. hétfő 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 02. hétfő 14:01
Törölt felhasználó (4284142)

Van itt pár aki az országos kéktúrát csinálja.
Van itt pár aki az országos kéktúrát csinálja.
Sziasztok holnap reggel Ferihegyrol 8 utan indulok Debrecenbe ha valakit erdekel
Ma az-az 12.29 megyek Tiszaújvárosból Nyíregyházára ha esetleg valaki szeretne csatlakozni ( épp arra van dolga stb.) szívesen elviszem
Valaki 30-an Keletitol -Miskolcra?
Leg inkabb aktiv ferfira gondolok
Nem lenek halatlan!!
Leg inkabb aktiv ferfira gondolok
Nem lenek halatlan!!
Ma este Bécsből el tudok vinni 2 főt Budapestre, mindenféle elköteleződés nélkül
Férfit is csak no homo

Sziasztok.
25-én Bajáról megyek Budapestre. 51-es mentén, aki csatlakozna.. Privát üzenetet írjon.
Boldog Karácsonyt.
25-én Bajáról megyek Budapestre. 51-es mentén, aki csatlakozna.. Privát üzenetet írjon.
Boldog Karácsonyt.
Sziasztok.
Most indulok Pestről Bajára. 51-esen valaki csatlakozna?
Privrivát üzenetet írj kérlek.
Most indulok Pestről Bajára. 51-esen valaki csatlakozna?
Privrivát üzenetet írj kérlek.
LONDON - Szívesen meghívlak szimpatikus hölgyet vagy házaspárt hosszabb hétvégére Londonba.
Sziasztok.
Keresek egy csinos nőt aki eljönne velem a tél folyamán egy egzotikus országba nyaralni.Utazás költsegét én fizetem.
Keresek egy csinos nőt aki eljönne velem a tél folyamán egy egzotikus országba nyaralni.Utazás költsegét én fizetem.
Hello. 12-16 óra közt az M6 autópályán leszek. Valaki nem szopna viszonzás nélkül?