Sziasztok!Januárban, 6-20-ig Teneriffére utazok,keresek útitársat hölgy személyében.A költségeket én állom,ha valakinek van kedve velem tartani,akkor privátban írjon. Köszi,üdv Tomi!
1 hét Máltai /7nap-6 éjszaka/ repülős útra keresek útitársat.
3 csillagos,medencés hotel,
tombola nyereményként,3 választható időpontban
(december ,január,február közepén)
1 hét kikapcsolódásra keresem partneremet,55 éves pasiként,
kor/alkat megkötés nélkül.....
3 csillagos,medencés hotel,
tombola nyereményként,3 választható időpontban
(december ,január,február közepén)
1 hét kikapcsolódásra keresem partneremet,55 éves pasiként,
kor/alkat megkötés nélkül.....
Útitárs extrákkal
Sziasztok ezen a héten útitársat keresek (nőt vagy párt) Munchentől Budapestig, részletek privátban
Sziasztok ezen a héten útitársat keresek (nőt vagy párt) Munchentől Budapestig, részletek privátban
Útitárs extrákkal
Sziasztok jövő hétre útitársat keresek (nőt vagy párt) Munchentől Budapestig, részletek privátban
Sziasztok jövő hétre útitársat keresek (nőt vagy párt) Munchentől Budapestig, részletek privátban
LAST MINUTE!!!Sziasztok Aki akarna idén még egy kis tengert igazi nyári időben 19fokos vízben fürdeni egy jót tekerni a tengerparton (bicaj van)csatlakozzon péntek délutáni indulással vasárnapig Zadar környékére megyek utazás, szállás költségmentes csak kaja költség van !!
Lenne kedve lànynak előre megbeszélt nyaraláson, kirànduláson részt venni?
28/f jelenleg egyedülàlló vagyok, ès szerintem most marad is így, viszont szeretek utazni
28/f jelenleg egyedülàlló vagyok, ès szerintem most marad is így, viszont szeretek utazni
helló. lányok, párok egy kis autós szösszenet ebben a szép időben? Bp. és környéke.
Prágai 2 éjszakás kalandozásra keresek jó fej, csinos hölgyet. Természetesen a költségeket én állom.
Sziasztok!
Dortmundba tartok, partnert keresek aki csatlakozna. Fiatal, enyhe bi többször is harcképes pasi. Füzesabonynál járok, délutánra leszek az M1 vonalán.
Dortmundba tartok, partnert keresek aki csatlakozna. Fiatal, enyhe bi többször is harcképes pasi. Füzesabonynál járok, délutánra leszek az M1 vonalán.
Sziasztok!
Régi vágyam eljutni az Everest alaptáborig, de egyéb tényezők miatt ez most nem kivitelezhető. Majdnem bármit, de megtennék érte. Nem tervez valaki menni? Természetben ledolgoznám, vagy keressünk opciót és állok elébe. Amennyiben nyitott lennél rá, úgy privátban várom üzenetedet.
Régi vágyam eljutni az Everest alaptáborig, de egyéb tényezők miatt ez most nem kivitelezhető. Majdnem bármit, de megtennék érte. Nem tervez valaki menni? Természetben ledolgoznám, vagy keressünk opciót és állok elébe. Amennyiben nyitott lennél rá, úgy privátban várom üzenetedet.
Sziasztok. Kerekdombi naturista rendezvényre keresünk, Tiszaújvárosi vagy környékbeli naturista párt, akik szívesen velünk tartanának november 5-én. Persze másról is lehet szó kellő szimpátia esetén. Privátban egyeztetünk.
Sziasztok! November 6-7 a Zalakarosi Karos SPA and Wellness Hotelben leszek, ápolt párhoz csatlakoznék.
Üdv,a mai naptól vasàrnapig a gyulai Corvinban leszünk,ha esetleg hasonló pàr lenne innen,szívesen ismerkednènk.
Szeretnék elmenni tengerpartra kirándulni. Időpontot még nemtudom, de március előtt.
Hölgy társat keresek, lenne kedve valakinek? 28/f
Hölgy társat keresek, lenne kedve valakinek? 28/f
Január 5-12 Omán 5*szálloda All inclusive hölgyet keresek.
Sziasztok! A november 28-i hétvégén szívesen wellnesseznék egy aranyos, vidám, nem szégyellős hölggyel Hajdúszoboszlón.
Sziasztok Vir sziget-Zadar környékén lányok-párok?
Szerdán megyek Székesfehérvár - Bp oda vissza ha érdekel nőt párt.
Szerdán lesz kint valaki reptéren dél körül?!
Szia . Keresem spontán kalandor partnerem hölgy személyében Litvàniai kiránduláshoz . Indulás vasárnap 16. Án napközben autóval haza érkezés 18 napközben . Szállás utazás rendezve.