Ma este Dunaharasztiról -Soltra letudna vinni valaki? Meghálálnam. Bi fiú vagyok
Julius 10-14ig a manas fesztivalon leszunk ! Parokkal ismerkednenk 30 éves korig , akikkel egyutt elvezhetnenk a fesztivalt es egymast!
Sziasztok ! Júliusi horvátországi Fkk nyaraláshoz várjuk hölgyek párok jelentkezését .D&M
Sziasztok
Balatonfüreden a Tagore sétányon vagyok ma, illetve a holnapi napon
Szívesen mennék étterembe, bulizni, itt is lehetünk az apartmanban.
Akinek van kedve találkozni írjon.
Balatonfüreden a Tagore sétányon vagyok ma, illetve a holnapi napon
Szívesen mennék étterembe, bulizni, itt is lehetünk az apartmanban.
Akinek van kedve találkozni írjon.
Dunaföldvár felé utazom pénteken Budapestről, finom hölgy vagy pár útitársra nyitott volnék.
Április 4-7 között Barcelonában leszünk, 50-es, molett , hetero házaspár. Ismerkednék csak úgy, minden elkötelezettség nélkül.
Sziasztok
Hölgy vagy pár meglátogatna ezen a hétvégén Balatonfüreden?
Közvetlen vízparti szállás.
Csütörtöktől-vasárnapig leszek ott.
32 éves, sportos férfi vagyok.
Hölgy vagy pár meglátogatna ezen a hétvégén Balatonfüreden?
Közvetlen vízparti szállás.
Csütörtöktől-vasárnapig leszek ott.
32 éves, sportos férfi vagyok.
Szeptemberi nyaraláshoz igényes ffi-t, párt keresünk ! Valalta
Sziasztok,
Június 14-29 közötti időszakra keresem utastársam vékony hölgy, vagy vékony hölgytaggal rendelkező pár személyében. Az úticél Horvátország-Dalmácia és Montenegro - Herceg Novi. Olyan partnert keresnék aki ez alatt a 2 hét alatt a testi örömöket sem veti meg. Aki nyitott lenne az utazásra, írjon privát üzenetet.
Június 14-29 közötti időszakra keresem utastársam vékony hölgy, vagy vékony hölgytaggal rendelkező pár személyében. Az úticél Horvátország-Dalmácia és Montenegro - Herceg Novi. Olyan partnert keresnék aki ez alatt a 2 hét alatt a testi örömöket sem veti meg. Aki nyitott lenne az utazásra, írjon privát üzenetet.
Sziasztok nyáron Spanyolországi nyaralashoz keresek partnert
Sziasztok!Április 4-5-én kellemes időtöltésre keresnék hölgy társaságot,aki Miskolcon velem jönne
Sziasztok ! Horvátország (Porec Lanterna ) Fkk nyaraláshoz keresünk megbizható hölgyet /párt .
Augusztus 16-23 között Rovinjban leszek. Nagyon szívesen ismerkednék! Kölcsönös szimpátia alapján esetleg több... Privátban beszéljünk!
Vitorlással a Balatonon! Március végén április elején rajt! A program, hétköznap néhány óra napozás, nudi, fürdés stb., illetve vasárnaponként. Mindent lehet de semmi sem kötelező! Nyitott hölgyek, párok, jelentkezését várom. Indulás Alsóörsről. Fiúk köszönöm szépen de nem! A kaland, délelőtt 9-től kb 13-ig aktuális, illetve vasárnapi napokon egész nap. Szombaton is lehetséges, akár hajón alvással. Előre egyeztetés szükséges! Amennyiben felkeltettem az érdeklődést, kérlek szépen privátban beszéljünk.
Hosszabb távra keresek önmagára igényes hölgyet (vagy párt). Bármilyen felállás érdekel a klasszikus barátkozástól a szabadidőpartneri, szexpartneri, útitársi, titkos vagy felvállalt szeretői, házibaráti kapcsolaton át egészen a komoly kapcsolatig. Közös utazásra is keresek partnert! Viszont kiemelten fontos nekem a biztonság, tehát csak olyan partner érdekel, aki nem szexel párhuzamosan mindenféle random pasikkal. Ha úgy érzed, illik rád a leírás, dobj egy üzenetet, köszi!
Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten
Írj
Írj
Szeptemberben igényes Férfi/ Pár Valaltán?

Punta Kriz!