28-án.Nyiregyházáról reggel 5,3O.iC,vonattal,Budapestre utazok,utitársat keresek,csevegésre,másra.
Május 9. én utazom Pécsre Pestről.
Vonattal szeretnék menni esetleg egy kis extrém vonat szex közben?
Vonattal szeretnék menni esetleg egy kis extrém vonat szex közben?

Horvátországi Fkk nyaraláshoz hölgyet keresünk , a költségeket mi álljuk .D&M
Tihanyban vagyok szállodában.
Van kedved, kedvetek csatlakozni?
Van kedved, kedvetek csatlakozni?
46 eves apolt,ertelmes nem.fuggetlen biszex pasi keresek tarsasagot túrázashoz,belföldi kirándulashoz ahol feldobhatnánknkicsit a túraélményt.
Szeptemberi nyaraláshoz igényes ffi-t, párt keresünk ! Valalta

Sziasztok! Párként keresnénk, Kéktúra illetve kenus kalandokhoz hozzánk csatlakozó párt,lányt,fiút.
Üdv!Június végi Horvátországi nyaraláshoz keresek hölgyet.Részletekért keress privátban!
Sziasztok, jófej, vidám, kedves pár társaságát keressük. Budapestről Bécsbe utazunk április 26-án kora délután, és jönnénk vissza másnap dél körül.
sziasztok
a jó idő beálltával szívesen látunk vendégül hölgyet párt balatoni vitorlásunkon apartmanunkban akár több napra is mi két 40es hetero igényes potens diszkrét férfi vagyunk írjatok ránk bátran
a jó idő beálltával szívesen látunk vendégül hölgyet párt balatoni vitorlásunkon apartmanunkban akár több napra is mi két 40es hetero igényes potens diszkrét férfi vagyunk írjatok ránk bátran
Hosszabb távra keresek önmagára igényes hölgyet (vagy párt). Bármilyen felállás érdekel a klasszikus barátkozástól a szabadidőpartneri, szexpartneri, útitársi (jön a nyár, töltsd velem tengerpartokon), titkos vagy felvállalt szeretői, házibaráti kapcsolaton át egészen a komoly kapcsolatig. Viszont kiemelten fontos nekem a biztonság, tehát csak olyan partner érdekel, aki nem szexel párhuzamosan mindenféle random pasikkal. Ha úgy érzed, illik rád a leírás, dobj egy üzenetet, köszi!
Solt-Kecskemét. Baratnöt keresnék. Feleségemel társas magányban élek. Hiányzik a szeretet a törődés. Nem kimondottan sexet keresek.programok, nyaralás, wellness is jólenne Bisex passzív vagyok.
Akit keresek 30-50 közötti hőlgy 75kg felett.
Privát keress
Akit keresek 30-50 közötti hőlgy 75kg felett.
Privát keress
Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges! Kedvelem az erotikus beszélgetést!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!

Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Májusban Sátoraljaújhelyen leszünk pár napot. Ismerkednénk helyel rendelkező fogadni tudó pasival vagy páral nővel. Szexuális életünk szinesitésére.
Sziasztok! Hölgyek, párok esetleg vasárnap vagy hétfőn Sopronba egy kirándulás, túrázás? Aztán meg látjuk mi lesz belőle!Ha érdekel írj!
Sziasztok! 22 és 24 között Herceghalmon wellnessezünk. Ha esetleg van olyan Pár,akik csatlakoznának hozzánk..... Privát üzenetet várunk
Holnap délután, kora este indulok Budapestről az M7-en Hr-be.
Letenyéig szívesen fogadok útitársat, útitársakat.
Hölgy vagy pár személyében!
Részleteket üzenetben.
Letenyéig szívesen fogadok útitársat, útitársakat.
Hölgy vagy pár személyében!
Részleteket üzenetben.

Sziasztok! Hétfőn 21 reggel indulok Debrecenből, ausztrián keresztül németországban, München, Ulm környékére