Sziasztok! Ma éjjel Győrből indulok Ausztriába Szombathely Hartberg Graz Klagenfurt villach - on keresztül. Ha valaki jönne azt jelezze üzenetben. Zoli
Ma este megyek a Balatonra, csak lenézek, iszok valamit és jövök haza, valaki velem tart?
Ismerkednék , igényes csinos vonzó nökkel lányokkal , párokkal elhanyagolt unatkozó háziasszonyokkal , 26 éves veszprém megyei srác vagyok , nagyon igényes .ápolt , hetero alapon minden jóra nyitott vagyok nálam nincsnenek tabuk smile , érdekel a 3as is nagyon , meg a többes szex , is privát esetleg swinger bulik , departed1988@indamail.hu, ide várom az üziket smile , képet kérek én is küldök smile
Ismerkednék , igényes csinos vonzó nökkel lányokkal , párokkal elhanyagolt unatkozó háziasszonyokkal , 26 éves veszprém megyei srác vagyok , nagyon igényes .ápolt , hetero alapon minden jóra nyitott vagyok nálam nincsnenek tabuk smile , érdekel a 3as is nagyon , meg a többes szex , is privát esetleg swinger bulik , departed1988@indamail.hu, ide várom az üziket smile , képet kérek én is küldök smile
Sziasztok!
holnap du...2 óra körül lányt nőt asszony szívesen elviszek Miskolc-Budapest útvonalon
privátba üzenj
éjfél körül leszek megint fent!
holnap du...2 óra körül lányt nőt asszony szívesen elviszek Miskolc-Budapest útvonalon

privátba üzenj

szegedig nem jöttök le?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 20. hétfő 06:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 20. hétfő 06:00
Törölt felhasználó (762066)
VIP

Ezen a héten szerdán -Kalocsára utazunk.Férfit,vagy pár csatlakozhat ezen a vonalon.utközben bármi meg történhet. vagy esetleg fogadna valaki,pár órára.
Pécsről ma dél környékén indulok Szegedre esetleg lenne kedve valakinek csatlakozni??,70/4664029
Pénteken Salzburgból jövök Magyarországra, ha valakit érdekel szívesen elvinném, utazhatnánk együtt.
Sziasztok ma valaki Kiskuhalas-Pécs-Barcs felle .szivesen elviném indulás délután.06307736742
holnap dél Budapest - szekszárd, majd délután onnan vissza ???
vki ?? vagy utkozben??,
vki ?? vagy utkozben??,
Holnap /kedd/ Zalaegerszeg - Budapest- Zalaegerszeg útvonalon keresek szexéhes útitársat.
Ezen a héten szerdán -Kalocsára utazunk.Férfit,vagy pár csatlakozhat ezen a vonalon.utközben bármi meg történhet. vagy esetleg fogadna valaki,pár órára.
Hölgyeim!Holnap reggel Budapestre valaki?
23-ám valaki Győrből Pestre megy? Fiatal fiú keresi fuvarját.
Sziasztok holnap regg 8: 00körül indulok Veszprém - Budaörs majd délután vissza 15 körül. Valaki?
Üdv! Ma dél körüli Szombathelyről indulok Ausztriába. Útvonal : Hartberg, Graz, Klagenfurt, Villach, Spittal an der Drau. Egyedül unalmas az út. Hölgyek, párok társaságát élvezném. Kötetlenül. 32 éves férfi vagyok.

Sziasztok! Holnap reggel 9 kor indulok Győrből Budapestre. Akárhol felvehetlek útközben. A mellettem lévő ülés szabad egy dekoratív hölgynek
1 Hely! Semmi sem kötelező alapon. Jó idő van, és teljes a kényelem, így miniszoknya bugyi nélkül elégséges öltözet
Jelentkezni privát üzenetben. Puszi a hölgyeknek: Péter

Sziasztok! Holnap (okt. 10.-én) 18:30 körül indulok Budapest - Balatonkeresztúr útvonalon. Lányok, párok jelentkezését várom!
Holnap délután Budapest-Mezőkövesd útvonalon,szívesen elviszek egy hölgyet.