Sziasztok!
Ma 21 óra körül megyek Újpestről Gödöllőre!
Ha valaki akar velem jöhet!
Ma 21 óra körül megyek Újpestről Gödöllőre!
Ha valaki akar velem jöhet!
Pénteken Sümeg- Sárvár - Szombathely vonalon megyek , keresek csinos nyitott beválallós hölgyet , igényes finom srác vagyok , Milfek elönyben , de nem vetem meg a fiatal korosztályt sem , mindenre nyitott vagyok ez az emailem departed1988@indamail.hu
Pénteken Szarvas, Békéscsaba fele szopnék és kiverném, és még talán más is smile
lisaxx kukac freemail.hu
lisaxx kukac freemail.hu

Holnap délelőtt Budapest-Mezőkövesd úrvonalon szívesen venném egy hölgy társaságát!
Továbbra is utitársat keresek
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 04. csütörtök 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 04. csütörtök 10:50

Törölt felhasználó (913314)

Sziasztok, holnap kora délután Bp- Miskolc-Debrecen-Nyíregyháza útvonalon Párt vagy Hölgyet szívesen elvinnék.
Sziasztok, holnap kora délután Bp- Miskolc-Debrecen-Nyíregyháza útvonalon Párt vagy Hölgyet szívesen elvinnék.
tengerparti nyaraláshoz keresek hölgyet
mindent állok csak érezzük jól magunkat .
válaszokat privátban . köszi

válaszokat privátban . köszi
Helló!
06.15-én reggel 7 kor indul Békéscsabáról Kecskemét irányába. Hölgyek jelentkezését várom!
06.15-én reggel 7 kor indul Békéscsabáról Kecskemét irányába. Hölgyek jelentkezését várom!
Sziasztok.
Jövő hét Pénteken (Június 12) este indulok Ausztriából (Vorarlberg) Magyarországra, majd vissza Pestről Németországon keresztül a német-Svájc-Osztrák hármas határ közelébe Június 23 kedd este, hazafelé 1 kifelé 2 szabad helyem van.
Indulás előtt nálad/nálam, vagy akár érkezéskor is eltölthetnénk egy kis időt együtt kellemesen, túl az út közbeni apróbb játékos pillanatokon.
Csak hölgyek Jelentkezését várom Privátban!
Puszi a hölgyeknek: Péter
Jövő hét Pénteken (Június 12) este indulok Ausztriából (Vorarlberg) Magyarországra, majd vissza Pestről Németországon keresztül a német-Svájc-Osztrák hármas határ közelébe Június 23 kedd este, hazafelé 1 kifelé 2 szabad helyem van.
Indulás előtt nálad/nálam, vagy akár érkezéskor is eltölthetnénk egy kis időt együtt kellemesen, túl az út közbeni apróbb játékos pillanatokon.
Csak hölgyek Jelentkezését várom Privátban!
Puszi a hölgyeknek: Péter
Júni 12 kora délelőtti indulással keresek útitársat Pestről a Velencei tóra.
Júni 15 fél 1kor pedig Pestről a Balaton dél nyugati végig bárhova.
Júni 15 fél 1kor pedig Pestről a Balaton dél nyugati végig bárhova.
Holnap pécsről pest irányába utazom délelőtt utitársat keresek.
Sziasztok !
Ma dél körül valaki Siófokról Pécsre ??
Késő délután jönnék vissza
mind a két irányba keresek útitársat
Ma dél körül valaki Siófokról Pécsre ??
Késő délután jönnék vissza

Vasárnap késő du nagykanizsáról egerszegre tartok! várom útitársam!!!!!
Vasárnap késő du zeg- Nk közt ismerkednék!!!!
Igényes ápolt sportos srác ismerkedne , a hétvégére keresek párokat , lányokat , diszkréció adott elvárt , hosszabb távú baráti kapcsolat is érdekelne , mindenre nyitott vagyok hetero alapon akár buli házibuli , vagy swingerre is vevő vagyok , tomas1988@citromail.hu , elérhetöséget kérek , képpel , természetesen én is küldök smile
Igényes ápolt sportos srác ismerkedne , a hétvégére keresek párokat , lányokat , diszkréció adott elvárt , hosszabb távú baráti kapcsolat is érdekelne , mindenre nyitott vagyok hetero alapon akár buli házibuli , vagy swingerre is vevő vagyok , tomas1988@citromail.hu , elérhetöséget kérek , képpel , természetesen én is küldök smile
jun 4-én pécsről utitársat keresek budapest irányában. Lehet pár vagy csaj.
Május 28-án csütörtökön reggel megyek Pécsről Pestre és du. vissza. Szívesen elvinnék nőt, párt.
Sziasztok! Jún.3-án Reggel Szegedről Pestre megyek.Lányokat,párokat szívesen elviszek!
Sziasztok.23 éves pasi vagyok hölgyet keresek titkos kapcsolat céljából.
Kor testalkat nemszámit .Hajdú bihar és békés megyéből.
Email: szexyboy23@gmail.hu
Kor testalkat nemszámit .Hajdú bihar és békés megyéből.
Email: szexyboy23@gmail.hu