szexéhes nő szombaton kaposvár- balaton utvonalra? privátra irj kösz
Vasárnap Tata-Budapest útvonalra valaki?
Vasárnap Debrecen -Budapest és éjszaka vissza megy vagy jön valaki ?
Ma csaj nògrádból heves mbe este 6 körül?
jólszopó csajt vinnék holnap kaposvárról a balatonra. privátra irj. kösz
Jövőhét kedden azaz 14-én megyek Eger-be. Keresek hölgyet vagy párt
sziasztok...m1 vonalán valaki? fiúk vagy lányok..?
Sziasztok! Még mindig várok jelentkezőket privátban a keddi útra.
(Ez egy válasz Nős_pasi üzenetére (2015. 07. 01. szerda 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 01. szerda 11:12

Sziasztok! 07.07-én délután megyek BP-ről Debrecenbe, majd vissza. Hölgyet, párt szívesen viszek, vagy az útvonal mentén meglátogatnék.
pénteken 10én spatak-miskolc reggel oda délután haza,sexért
Holnap (csütörtökön) megyek Bp-Debrecen útvonalon reggel, kora délután Debrecen-Bp. Hölgyeket szívesen fuvarozok

Sziasztok!Ma induló(15:30),Amszterdami buszon esetleg valaki(k)?Lány,pár személyében.

ma este vki BP ről békéscsabára 2 óra múlva indulok !!! viszlek !
Orálszex kedvelő lányokat keresek esti autós kiruccanásra!
Augusztusi Horvátoszági nyaraláshoz csalakoznék.
Hétvégi Balatongyöröki nyaraláshoz , keresek párt vagy lányokat , elhanyagolt unatkozó háziasszonyokat .Péntek estétöl -hétfö reggeli vagyok lennt .Diszkréció adott elvárt , igényes sportos srác vagyok , hetero alapon nyitott mindenre , többes 3as 4es vagy swinger
Hely van
Ide várom az érdeklődőket , kamusok kíméljenek , komoly jelentkezőket várok
tomas1988@citromail.hu.

Sziasztok!
Pénteken kora este (juli17), vagy szombat reggel megyek Budapestről Szeged, Baja irányába, kora esti visszatéréssel. Bármelyik irányba utazó Női útitársam keresem
Csak egyeztessünk hol és mikor és háztól-házig viszlek.
Pénteken kora este (juli17), vagy szombat reggel megyek Budapestről Szeged, Baja irányába, kora esti visszatéréssel. Bármelyik irányba utazó Női útitársam keresem

Csak egyeztessünk hol és mikor és háztól-házig viszlek.
Pár napos lakóautós kiránduláshoz párt vagy lányt keresek .
Ma este Budapest-Salgótarján vonalon valaki?
Vasárnap reggel úticél Nyíregyháza, Mátészalka, de akárhol az M3 vonalán.Orál, szex, bármi érdekel egy finom nővel, Kortól függetlenül.Elviszlek, aztán , amit megbeszélünk.Autós szex a pálya mellett?20-333-1889
A mai illetve a holnapi napra keresünk Balatongyöröki nyaraláshoz , párt vagy lányokat , elhanyagolt unatkozó háziasszonyokat . Igényes srácok vagyunk 27 illetve 30 éves
Péntek estétöl -hétfö reggelig vagyunk lennt .Diszkréció adott elvárt , igényes sportos srácok vagyunk , hetero alapon nyitott mindenre , többes 3as 4es vagy swinger, Hely van smile Ide várom az érdeklődőket , kamusok kíméljenek , komoly jelentkezőket várunk smile tomas1988@citromail.hu. telefonszám
0630 /734 7071 .